«Εφυγε» ο Θανάσης Καλογιάννης

«Εφυγε» ο Θανάσης Καλογιάννης

Σε ηλικία 52 ετών απεβίωσε αιφνίδια ο βετεράνος πρωταθλητής του στίβου Θανάσης Καλογιάννης (πνευμονικό οίδημα και ανακοπή). Ο Θανάσης Καλογιάννης γεννήθηκε το 1965 και υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στα 400μ. με εμπόδια αν και σε πιο νεαρή ηλικία έτρεξε και τα 400μ. Με τα χρώματα του ΓΣ Καρδίτσας αναδείχθηκε τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδος ενώ δύο φορές […]

Σε ηλικία 52 ετών απεβίωσε αιφνίδια ο βετεράνος πρωταθλητής του στίβου Θανάσης Καλογιάννης (πνευμονικό οίδημα και ανακοπή).

Ο Θανάσης Καλογιάννης γεννήθηκε το 1965 και υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στα 400μ. με εμπόδια αν και σε πιο νεαρή ηλικία έτρεξε και τα 400μ.

Με τα χρώματα του ΓΣ Καρδίτσας αναδείχθηκε τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδος ενώ δύο φορές υπήρξε χρυσός βαλκανιονίκης (1988, 1989).

Επίσης, το 1984, κέρδισε το πρώτο του χρυσό βαλκανικό μετάλλιο αλλά στα 400μ. Την ίδια χρονιά πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες ενώ έχει συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα στίβου.

Διετέλεσε κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400μ εμπόδια με 48.80 για πολλά χρόνια.Ο Καλογιάννης ήταν πτυχιούχος της οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών αλλά εργαζόταν με επιτυχία ως επαγγελματίας φωτογράφος στο χώρο της μόδας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στο Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ