Την Ιρίνα Σάικ δεν την χωρίζεις (pics)

Την Ιρίνα Σάικ δεν την χωρίζεις (pics)

Το εκρηκτικό μοντέλο είναι και πάλι ελεύθερο - Δείτε τις φωτογραφίες

Θεωρείται από τα ωραιότερα μοντέλα στον κόσμο και αποτελεί την απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού κοινού. Ο λόγος για την Ιρίνα Σάικ, η οποία είναι και πάλι ελεύθερη μετά από 4 χρόνια σχέσης με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την απόκτηση μίας κόρης.  Και ο χωρισμός του ζευγαριού είναι από τα hot θέματα του ξένου Τύπου, μιας και το άδοξο τέλος της σχέσης τους το συνοδεύουν ένα σωρό φήμες και σενάρια.

Ειδικά, το σενάριο που θέλει τη Lady Gaga ως την «πέτρα του σκανδάλου» είναι και αυτό που στο μυαλό πολλών μοιάζει ως απίθανο. Γιατί, όπως λένε και στα social media, την Ιρίνα Σάικ δεν την χωρίζεις, πόσω μάλλον για τη… Lady Gaga!

Αν και σύμφωνα με το CNN, η διάσημη τραγουδίστρια δε φαίνεται να εμπλέκεται στον χωρισμό και πως τα προβλήματα στο ζευγάρι είχαν ξεκινήσει πριν έναν χρόνο. Αλήθειες ή ψέματα τα όσα γράφονται και ακούγονται, το γεγονός είναι ένα: η Ιρίνα Σάικ είναι και πάλι ελεύθερη και ήδη το εκρηκτικό μοντέλο ξεκίνησε να κάνει αναρτήσεις στο Instagram της.

Και μέχρι να έχουμε περισσότερο «φρέσκο» υλικό, ας θυμηθούμε κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις της, που αποδεικνύουν πόσο αθεράπευτα σέξι είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ