Ελένη Μενεγάκη: Απλή, λιτή, απέριττη και σέξι, στη φωτογράφιση του Alpha (pics)

Ελένη Μενεγάκη: Απλή, λιτή, απέριττη και σέξι, στη φωτογράφιση του Alpha (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη, λίγες ημέρες πριν φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές, πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν του Alpha.

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, η εκπομπή της ετοιμάζεται να «ρίξει αυλαία» την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Αμέσως μετά η Ελένη Μενεγάκη θα αναχωρήσει με την οικογένειά της για τον αγαπημένο της προορισμό, που δεν είναι άλλος από την Άνδρο.

Η ίδια, μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Τελειώνει η εκπομπή μου. Θα τα λέμε, όμως, συνέχεια… Θα τα λέμε από αλλού. Από την παραλία, από κανένα σπίτι, από το εξοχικό, θα τα λέμε όμως. Ααα τα μαθήματα γιατί τα έκανα. Έμαθα να κάνω instastory… και θα τα λέμε, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα… αλλά θα τα μάθω μέχρι τις διακοπές μου»!

Η Ελένη Μενεγάκη στην επίσημη φωτογράφιση του Alpha

Λίγο πριν φύγει για τις διακοπές της, όμως, η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφιση για την καμπάνια του νέου προγράμματος του Alpha.

Η παρουσιάστρια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού και αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία από τις λήψεις που ξεχώρισε. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Backstage #eleni Νέα σεζόν 2019-2020

Πηγή: www.iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ