Η μητέρα του Ζντοροβέτσκι έπαθε… Κίνσεϊ Βολάνσκι (pics)

Η μητέρα του Ζντοροβέτσκι έπαθε… Κίνσεϊ Βολάνσκι (pics)

Μετά την σύντροφο του ο διάσημος YouTuber, Βιτάλι Ζντοροβέτσκι, είδε και την μητέρα του να εισβάλει σε αγώνα ντυμένη προκλητικά.

Πριν περίπου έναν μήνα, στον τελικό του Champions League, όλοι παρακολούθησαν την… σέξι εισβολή της συντρόφου του διάσημου YouTuber, Βιτάλι Ζντοροβέτσκι, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μετά την εισβολή της συντρόφου του, Κίνσεϊ Βολάνσκι, σειρά πήρε και η μητέρα του Ρωσο-Αμερικανού η οποία μπορεί να μην εισέβαλε σε αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά αποφάσισε να… ταράξει τα νερά στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κρίκετ.

Η Έλενα Βουλίτσκι φορώντας παρόμοια ρούχα με την σύντροφο του γιου της πήρε την τολμηρή απόφαση και έκανε την εμφάνιση της στον αγωνιστικό χώρο, με του σεκιούριτι του γηπέδου να την απομακρύνουν άμεσα.

Το συγκεκριμένο συμβάν φυσικά δεν θα μπορούσε να μην δει και γιος, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία με τη μητέρα του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μητέρα μου είναι τρελή», ενώ ένα παρόμοιο σχόλιο έκανε και η Βολάνσκι που έγραψε: «Η πιο… αλήτισσα μαμά που υπήρξε».

https://twitter.com/Vitalyzdtv/status/1150363152384528384

https://twitter.com/KinseyWolanski/status/1150360535788953600

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ