Greece’s Next Top Pornstar: Πήγαμε σε Κάστινγκ για Πορνοστάρ στο Μπουρνάζι (pics)

Greece’s Next Top Pornstar: Πήγαμε σε Κάστινγκ για Πορνοστάρ στο Μπουρνάζι (pics)

Η εταιρεία Sugar Babes βρίσκεται σε άνθιση και ψάχνει νέα ταλέντα για τις ερωτικές ταινίες που γυρνά.

Είναι πρωί Δευτέρας και όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Μπουρνάζι, είναι μποτιλιαρισμένοι. Λίγο πριν τις 12.00, φτάνoυμε έξω από το strip show club «Golden Queens». Στην είσοδο περιμένουν κυρίως άντρες. Τα κορίτσια; «Στη δεύτερη φάση, στο γαμήσι», λέει κάποιος.

Το ότι είναι πρωί εργάσιμης δεν έχει πτοήσει γύρω στα 60 άτομα να έρθουν στο κάστινγκ που κάνει η εταιρεία παραγωγής Sugar Babes TV, την οποία διαχειρίζονται ο Τεό και η Ίνα, το γνωστό ζευγάρι πορνοστάρ με τις διεθνείς διακρίσεις. Η εταιρεία βρίσκεται σε άνθιση κι έτσι ψάχνει νέα ταλέντα για τις ερωτικές ταινίες που γυρνά.

1568818179737-11

Ανάμεσα στον κόσμο, διακρίνεται πρώτα την Ίνα. Φορά ένα λευκό φόρεμα και μαύρα πέδιλα με διαφανείς λεπτομέρειες. Όλοι της ζητούν μία σέλφι κι εκείνη ανταποκρίνεται θετικά. Λίγο πιο δίπλα ο άντρας της, ο Τεό, συντονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Δεν αργούμε να περάσουμε στο εσωτερικό του στριπτιτζάδικου για να ξεκινήσει το κάστινγκ που έχει επιμεληθεί η επίσης γνωστή πορνοστάρ Έλενα Χατζή.

Η κριτική επιτροπή παίρνει τη θέση της στο τραπέζι που έχει στηθεί μπροστά από τη σκηνή. Ένας-ένας οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι έχουν υπογράψει αίτηση συμμετοχής και φωτογράφισης, ανεβαίνουν στην σκηνή, απαντούν τις ερωτήσεις, γδύνονται, φωτογραφίζονται και κατεβαίνουν. Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι πορνοστάρ Alex Fire, Γιάννης Μενιδιάτης, Rosa Rozita, Έλενα Χατζή και φυσικά, η Ίνα και ο Τεό. Είναι όλοι τους πολύ ευγενικοί και καθόλου προσβλητικοί.

1568818213654-01

Οι ερωτήσεις που τους κάνουν είναι πάνω-κάτω οι ίδιες. Με τι ασχολούνται, πώς έμαθαν για το κάστινγκ, πού δουλεύουν κι αν τους ενδιαφέρει ρόλος κομπάρσου. Αφού τους έχουν κάνει να νιώσουν οικεία, αρχίζουν τις ερωτήσεις για τα γούστα τους στο σεξ. «Τι σου αρέσει στο σεξ; Θα έκανες όργιο; Είσαι ενεργητικός; Τι εμπειρίες έχεις;», είναι μερικές από τις ερωτήσεις, ενώ στην ερώτηση «Θα δεχόσουν να σε πηδήξει γυναίκα που φοράει στραπόν;», οι περισσότεροι κοιτούσαν αυτομάτως την Έλενα Χατζή κι έλεγαν ναι. Όσο για το BDSM; Κάποιοι δεν γνώριζαν καν τι είναι, αλλά συμφωνούσαν ότι θα το δοκίμαζαν αν δεν πονούσαν πολύ.

1568818894929-14

1568818336367-13

Οι συμμετέχοντες είναι περίπου 60 άντρες και 2 γυναίκες. Όλων των ηλικιών -φυσικά άνω των 18- και όλων των σωματότυπων και μεγεθών. Άλλοι ιδιωτικοί υπάλληλοι, άλλοι καθηγητές, άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, κάποιοι άνεργοι, ένας φανοποιός κι ένας οδηγός του Μετρό. Κάποιοι λένε ότι είναι παντρεμένοι και το ξέρουν οι γυναίκες τους, ενώ οι δύο γυναίκες που παίρνουν μέρος στο κάστινγκ έχουν και παιδιά. Γιατί συμμετέχουν; Αρκετοί απαντούν ότι το είχαν παιδικό όνειρο, άλλοι φαίνεται ότι το κάνουν για τη φήμη, άλλοι για την εμπειρία, ενώ άλλοι παραδέχονται ότι κίνητρο είναι τα λεφτά.

1568818363100-10

«Είναι το πρώτο μας κάστινγκ εδώ στην Ελλάδα. Μόλις γυρίσαμε από κάστινγκ και γυρίσματα στην Τσεχία και την Πράγα», λέει ο Τεό και συνεχίζει: «Μετά θα πάμε στη Βουδαπέστη και το Βερολίνο. Είχαμε γύρω στις 700 αιτήσεις για την Ελλάδα και πριν φτάσουμε να τους δούμε, κάναμε μία πρώτη επιλογή. Ήρθαν περίπου 60 άτομα σήμερα, αλλά κάποιοι δεν κατάφεραν επειδή είναι Δευτέρα και δουλεύουν. Από γυναίκες θα δούμε πριβέ γύρω στις 20 ακόμα, για να μην κάθονται με όλους αυτούς τους άντρες και νιώθουν άβολα. Θα έρθουν απευθείας στον δεύτερο γύρο του κάστινγκ. Όσοι άντρες περάσουν, θα έχουν γύρω στα 15 με 20 λεπτά να έχπουν στύση, να κάνουν την πράξη και να την ολοκληρώσουν. Στις γυναίκες θέλουμε να δούμε την καύλα τους και αν είναι απελευθερωμένες. Με δυο λόγια, να μην ανοίξουν απλά τα πόδια και να πουν «αχ, αχ» χωρίς να αισθάνονται τίποτα ή τουλάχιστον αν δεν αισθανθούν, να δείξουν κάτι σαν να είναι ηθοποιοί».

Ποια είναι όμως τα κριτήρια για να περάσει κανείς από την πρώτη φάση στη δεύτερη; Η Ίνα λέει πως «προσωπικά εγώ θέλω να δω κάτι διαφορετικό. Δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος. Δεν μας ενδιαφέρουν σώματα. Το πρόσωπο και οι εκφράσεις έχουν σημασία. Μπορεί να έχει παραπάνω κιλά μια γυναίκα, για παράδειγμα, αλλά αν καυλώνει την κάμερα, αυτό πουλιέται. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Με ενδιαφέρει να έχει χαρακτήρα αυτός ο άνθρωπος, να γράφει καλά στην κάμερα, να ξέρει πώς να κάνει σεξ -πράγμα που θα δούμε στη δεύτερη φάση- και φυσικά να έχει χιούμορ. Εμείς κάνουμε πολλές σκηνές που έχουν χιούμορ. Θέλω να γελάσει λίγο ο κόσμος, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Οι τσόντες είναι τσόντες. Ότι θα τον παίξουν, θα τον παίξουν. Θέλουμε όμως να δούμε κάτι διαφορετικό πριν από αυτό», υποστηρίζει η Ίνα.

1568818593586-03

«Εμείς έχουμε δει αρκετά πράγματα στη ζωή μας και έχουμε δει αρκετές ταινίες. Θέλουμε τώρα που φτιάξαμε δική μας εταιρεία να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε εμείς. Δεν μας νοιάζει ο άλλος να έχει κοιλιακούς και η άλλη να είναι κούκλα. Αυτό είναι το πιο εύκολο. Στο εξωτερικό, τους ανθρώπους που ήρθαν εδώ για κάστινγκ σήμερα πιθανότατα θα τους έκοβαν. Εμείς όμως θέλουμε να τους δώσουμε μία ευκαιρία. Γιατί θέλουμε να δείξουμε την πραγματικότητα», προσθέτει η Ίνα.

1568818391730-22

Ο Τεό από την πλευρά του εξηγεί ότι είναι πολλά τα κριτήρια για να περάσει κάποιος το κάστινγκ: «Δεν μας ενδιαφέρει το σώμα. Έχουμε βαρεθεί σαν εταιρεία να βλέπουμε κοιλιακούς και μύες. Θέλουμε ο άλλος να γράφει ωραία στην κάμερα και να μην είναι αγχωμένος. Αν δεις μια τσόντα και είναι μία κούκλα αλλά στέκεται σαν δέντρο και δεν έχει καύλα, θα συνεχίσεις να τη βλέπεις; Όχι. Ενώ μπορεί να δεις ένα κανονικό έργο στην τηλεόραση και να έχει μία ερωτική σκηνή και η κοπέλα να είναι 40 ετών με παραπάνω κιλά, αλλά να σου βγάζει κάτι και με το που το βλέπεις να θέλεις να κάνεις σεξ απευθείας. Αυτό ψάχνουμε εμείς. Ψάχνουμε πραγματικούς ανθρώπους».

1568818500047-16

Μετά το κάστινγκ, η επιτροπή θα ψηφίσει. Με δημοκρατική διαδικασία θα επιλεγούν ποιοι θα περάσουν στον δεύτερο γύρο. Για να φτάσουν εκεί όμως, όσοι περάσουν, είναι απαραίτητο να κάνουν κάνουν εξετάσεις. Όπως εξηγεί ο Τεό: «Πριν έρθουν στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να έχουν κάνει εξετάσεις για όλα τα αφροδίσια, εξετάσεις αίματος, καλλιέργεια, για κονδυλώματα, τα πάντα. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό». Όσο για το πότε θα γίνει ξανά κάστινγκ για όσους δεν το ήξεραν και ενδιαφέρονται να περάσουν από τον πρώτη φάση; «Ανάλογα αν βρούμε άντρες που θα μπορούν να λειτουργήσουν μπροστά στην κάμερα στον δεύτερο γύρο, δεν θα ξανακάνουμε σύντομα. Εάν όμως δεν βρούμε, θα ξανακάνουμε», καταλήγει ο Τεό.

1568818533484-05

1568818616647-06

1568818635999-07

1568818654338-08

1568818701644-19

1568818772610-17

1568818848995-20

1568818513546-02

Πηγή: Vice.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ