Και Πατρινοί στην ουρά για… casting!

Και Πατρινοί στην ουρά για… casting!

Ουρές σχημάτισαν τη Δευτέρα δεκάδες άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που έφτασαν στο σημείο να πετάξουν τα ρούχα τους και να επιδοθούν σε «καυτές» πόζες on camera, ελπίζοντας ότι το casting από το οποίο πέρασαν θα τους ανοίξει διάπλατα την πόρτα της εγχώριας βιομηχανίας πορνό.

Το ραντεβού για το casting που διοργάνωσε η εταιρεία παραγωγής του Τεό και της Ίνας, του ζευγαριού που έγινε γνωστό από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες συμπρωταγωνιστεί, είχε κλειστεί για το πρωί της Δευτέρας.

Άνεργοι, «νοικοκυρές σε απόγνωση» που διψούν για νέες εμπειρίες και άνθρωποι κάθε ηλικίας οι οποίοι προσβλέπουν σε μια καλή αμοιβή, ακόμη και φοιτητές που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία ή την επαγγελματική τους τύχη στη «βιομηχανία διασκέδασης ενηλίκων» βγάζοντας και χαρτζιλίκι στήθηκαν από τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας έξω από γνωστό στριπτιτζάδικο στο Μπουρνάζι, διεκδικώντας έναν ρόλο στη σειρά πορνό που κυκλοφορεί στο σάιτ sugarbabes.tv.

Μάλιστα, λόγω της πολύωρης αναμονής, κάποιοι δεν δίστασαν να πάρουν έναν… υπνάκο στους καναπέδες. Όταν, όμως, ήρθε η σειρά τους να ανέβουν στην πίστα, ξαναβρήκαν την όρεξή τους και έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με τα… προσόντα τους κριτές. Δεν αποκλείεται μεταξύ των υποψηφίων να είναι και Πατρινοί!

Είναι άλλωστε γνωστό ότι τόσο η Sirina όσο και άλλες εταιρείες… έχουν χρησιμοποιήσει τον «Μιχάλη το άλογο», τον «Νίκο τον Πατρινό», την Βούλα Βαβάτση κ.α.  Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ξαναδούν τις φωτογραφίες των υποψηφίων, θα συσκεφθούν και θα βάλουν «Χ» σε όσους δεν πληρούν τα κριτήρια. Μόλις 30 «τυχεροί» θα περάσουν στην επόμενη φάση επιλογής, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε περίπου έναν μήνα.

Πηγή: dete.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ