Οι δέκα πιο διάσημες ιστορίες χρεοκοπίας στη showbiz

Οι δέκα πιο διάσημες ιστορίες χρεοκοπίας στη showbiz

Πολλά είναι τα αστέρια της showbiz που έχουν φτάσει στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους, ενώ άλλοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Αστέρια της βιομηχανίας του θεάματος που αντιμετώπισαν ή εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, όχι επειδή «χτυπήθηκαν» από την οικονομική κρίση, όπως οι κοινοί θνητοί, αλλά γιατί τις περισσότερες φορές, εμπιστεύθηκαν τις περιουσίες τους σε λάθος συμβούλους, ή απλά… ξόδεψαν ιλιγγιώδη ποσά για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους.

Από τους διάσημους μουσικούς μέχρι τους αστέρες του κινηματογράφου, μερικές φορές η φήμη και ο πλούτος οδηγούν σε καταστροφικές δαπάνες. Πολλές διασημότητες καταλήγουν να κηρύξουν πτώχευση. Πολλοί διάσημοι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα στην πληρωμή των δανείων τους αλλά και στα έξοδα της ανατροφής των παιδιών τους.

Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους ενώ άλλοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ