Επικό «τρολάρισμα» Παπαλουκά σε Σπανούλη – Χοψονίδου για το έκτο τους παιδί (pic)

Επικό «τρολάρισμα» Παπαλουκά σε Σπανούλη – Χοψονίδου για το έκτο τους παιδί (pic)

Η Ολυμπία Χοψονίδου δέχθηκε κύμα ερωτήσεων στο Instagram για τη νέα της εγκυμοσύνη, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να βρίσκει την τέλεια ευκαιρία για να την πειράξει.

Πριν λίγες ημέρες, η σύντροφος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου έκανε γνωστό πως είναι έγκυος στο έκτο τους παιδί, αναρτώντας μάλιστα στα social media και την στιγμή που ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον Kill Bill.

Αργότερα, μάλιστα, η ίδια θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram και φυσικά κύριο θέμα συζήτησης υπήρξε η νέα εγκυμοσύνη. Κάπως έτσι, ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρήκε την τέλεια ευκαιρία να… τρολάρει το ζεύγος, με την Ολυμπία να του δίνει την ανάλογη απάντηση.

«Duo ή Durex (σ.σ. μάρκες προφυλακτικών) δεν χρησιμοποιείτε;», ρώτησε ο άλλοτε συμπαίκτης του Kill Bill στην Εθνική για να του απαντήσει η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη πως «… δεν περίμενα διαφορετική ερώτηση από σένα Θοδωρή».

Μάλιστα, η Χριστίνα Ψωμιάδη, σύζυγος του Γιάννη Μπουρούση, ρώτησε αν θα πάνε και για έβδομο παιδί. «Να γεννηθεί με το καλό το παιδάκι μου κι άσε το Magic 7. Τα είπαμε αυτά», η απάντηση που έδωσε.

Πάντως παραδέχθηκε πως: «στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήξερα ότι θα κάνω κι άλλο παιδί, αλλά όχι τόσο σύντομα. Ήταν λίγο ξαφνικό, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ