Ο Σνικ έχει ξεφύγει (vid)

Ο Σνικ έχει ξεφύγει (vid)

Ο SNIK, έχοντας κατακτήσει τα ελληνικά charts, ανοίγεται πλέον σε πιο διεθνή μονοπάτια.

Κυκλοφορεί η νέα διεθνής συνεργασία του SNIK με τίτλο «Colpo Grosso».

Ο Νο. 1 ράπερ της Ελλάδας ενώνει τις δυνάμεις του με δύο από τους δημοφιλέστερους εκπροσώπους της ιταλικής rap, τους Capo Plaza και Guè Pequeno, αλλά και με τον ήδη γνωστό και επιτυχημένο στη χώρα μας Noizy.

Χιλιάδες fans των τεσσάρων ράπερ βρίσκονταν σε πυρετό ανυπομονησίας τις τελευταίες ημέρες, έχοντας κατακλύσει τα social media με σχόλια για το «Colpo Grosso», ενώ σχετικά δημοσιεύματα αναρτήθηκαν και σε ορισμένα από τα δημοφιλέστερα ευρωπαϊκά websites.

Ο SNIK έχει συνεργαστεί μάλιστα στο παρελθόν με τον Noizy στα τραγούδια «Gango» και «New Benz».

Την παραγωγή του τραγουδιού, μια μοναδική μίξη ελληνικής, ιταλικής και αλβανικής ραπ, έχουν κάνει οι Bret Beats και 2nd Roof Music.

Παράλληλα αποκαλύπτεται το διεθνών προδιαγραφών music video που δίνει εικόνα στο «Colpo Grosso», σε σκηνοθεσία Mosquito, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Ελλάδα.

Το «Colpo Grosso» κυκλοφορεί από τη Universal Music ενόσω η συνεργασία του SNIK με την Τάμτα στο κορυφαίο club anthem και viral track της χρονιάς «Señorita» αποτελεί το μοναδικό rap κομμάτι εδώ και πολλά χρόνια που κατάφερε να κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Πηγή: hit-channel.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ