Άστραψε και βρόντηξε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Άστραψε και βρόντηξε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Άστραψε και βρόντηξε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα» αποκάλυψε πως μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι έχει επανασυνδεθεί με πρώην σύντροφό της.

Η ίδια από τον αέρα της εκπομπής της απάντησε ανοιχτά λέγοντας πως κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά και η ίδια δεν ξέρει τον άντρα που της χρεώνουν ως σχέση.

«Μπορεί να διαβάσεις για εσένα πράγματα που είναι επιστημονικής φαντασίας», είπε με εκνευρισμό η Σίσσυ Χρηστίδου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει υπάρξει καμιά επανασύνδεση με πρώην σύντροφό της, μετά το χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον πρώην -όπως ανέφεραν- σύντροφό της Χρήστο Γκάλη. Και μάλιστα σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως η Σίσσυ ήταν ζευγάρι με τον συγκεκριμένο άντρα στο παρελθόν για 2,5 χρόνια και πως η επανασύνδεσή τους είναι ο λόγος που εκείνη ταξιδεύει συχνά πια στη γενέτειρά της τη Θεσσαλονίκη. Έξαλλη, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε σε αυτό λέγοντας: «Αναφέρουν δημοσιεύματα πως έχει υπάρξει επανασύνδεση με πρώην σύντροφό μου. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω καν».

tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ