Απίστευτο σκηνικό για Τσαλίκη και Δημητρίου μπροστά στις κάμερες

Απίστευτο σκηνικό για Τσαλίκη και Δημητρίου μπροστά στις κάμερες

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων, αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την ξαφνική αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα.

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων, αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την ξαφνική αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα

Μία νέα κόντρα στην εγχώρια showbiz με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Τσαλίκη και την Άντζελα Δημητρίου μόλις ξεκίνησε!

Η αρχή της κόντρας

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η Άντζελα Δημητρίου βλέποντας τα προσχέδια της μαρκίζας, όπου ένα εκ των δύο είχε ως «πρώτο όνομα» εκείνο του τραγουδιστή, θίχτηκε και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Τι δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης

«Όταν η Άντζελα αποχώρησε από το σχήμα όλα ήταν έτοιμα. Δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνο μου μια μέρα και μου είπαν πως αποχώρησε η Άντζελα.

Λέω γιατί; Μου είπαν πως της έστειλαν το προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί, που στη μία είμαι εγώ μπροστά και θίχτηκε. Και λέω γιατί θίχτηκε; Είναι τόσο παλιακό και τόσο ξεπερασμένο το 2019 να θεωρεί ο κόσμος πως τσακωνόμαστε για μια αφίσα. 20 χρόνια δεν έχω τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ντροπή να τσακώνεσαι για μαρκίζες»

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος αποχωρεί από σχήμα που είμαι. Δεν έχω πρόβλημα εγώ. Είπα να είναι πρώτη στα αριστερά. Όπου θέλει. Μου είπαν «όχι» γιατί έχει θιχτεί. Την πήρα τηλέφωνο, αλλά το είχε κλειστό.

Αποφάσισε να αποχωρήσει και η ζωή συνεχίζεται. Θεωρώ ντροπή να τσακώνομαι για μαρκίζες» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το άκυρο μπροστά στις κάμερες

Πρόσφατα οι δυο τους βρέθηκαν στην ίδια θεατρική παράσταση και οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογράφοι τους πέτυχαν στον φουαγιέ. Κατά τη συνάντηση, ο Γιώργος Τσαλίκης την πλησιάζει την χαιρετάει και τής ζητά να φωτογραφηθούν μαζί, όμως, εκείνη τού γύρισε την πλάτη επιδεικτικά. Το σκηνικό κατέγραψε η κάμερα πρωινής εκπομπής.

Δείτε το αμήχανο στιγμιότυπο:

«Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η απάντηση της Άντζελας Δημητρίου
«Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Άλλαξε όλο το concept της συνεργασίας μας ξαφνικά. Βγήκαν και είπαν κάποια πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, είναι ψέματα. Αυτό που έχω εγώ να πω στον Γιώργο Τσαλίκη και στο 4711 είναι να ‘ναι καλά, ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του. Δεν θα ήμουν γκεστ. Θα έκανα δύο προγράμματα, συν ένα με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ξεκινάω στο FIX τέλος Νοέμβρη. Θα είμαι κριτής στο Just the Two of Us», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ