«Άγριες Μέλισσες»: Θα απατήσει η Θεοδοσία τον Λάμπρο; (vid)

«Άγριες Μέλισσες»: Θα απατήσει η Θεοδοσία τον Λάμπρο; (vid)

Η «Θεοδοσία» από τις «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «The 2night Show», μιλώντας και για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για τον ρόλο της στο σίριαλ που καθηλώνει τους τηλεθεατές και αποκάλυψε τι θα συμβεί στη σχέση της με τον Λάμπρο σύμφωνα με το σενάριο, αλλά και πως στην αρχή ο σκηνοθέτης της σειράς, δεν την ήθελε για να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, τόνισε πως στη συνέχεια ήταν από τους ηθοποιούς που «έκλεισαν» χωρίς να ταλαιπωρηθούν.

Χριστίνα Χειλά Φαμελή: Δεν θα ήθελα να μου συμβεί αυτό που συμβαίνει στη Θεοδοσία στις «Αγριες Μέλισσες»

Μιλώντας για το ρόλο της «Θεοδοσίας» στις «Άγριες Μέλισσες» η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, είπε χαρακτηριστικά: «Ναι, πριν με δει ο σκηνοθέτης, δεν με ήθελε στη δουλειά. Και μια μέρα μου το εκμυστηρεύτηκε ο Λευτέρης και του λέω γιατί; Και μου λέει… δεν ξέρω γιατί. Αλλά με το που πήγα, έκλεισα κατευθείαν, ήμουν από τα παιδιά που δεν ταλαιπωρήθηκαν. Ο ρόλος μου είναι αυτός, η γυναίκα του δασκάλου, αγαπώ τον Λάμπρο, έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτόν, αυτός μάλλον όχι.

Δεν θα ήθελα στην προσωπική μου ζωή να μου συμβεί αυτό που συμβαίνει στη Θεοδοσία. Η Θεοδοσία δεν θα απατήσει τον Λάμπρο, τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές με εκνευρίζει πολύ και λέω… γιατί ρε Μελίνα δεν μου βάζεις κι εμένα κάποιον; Το αφήνω πάνω της όμως, της έχω εμπιστοσύνη. Σαν Χριστίνα τον λυπάμαι τον Λάμπρο, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του. Εγώ έχω ταυτιστεί πιο πολύ με την ιστορία του Λάμπρου και της Ελένης, αυτό το λέμε με τη Μαρία Κίτσου και γελάμε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποια εγκυμοσύνη, αλήθεια δεν ξέρω».

Η τηλεοπτική Θεοδοσία μίλησε για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και τη σχέση της με τον Λάμπρο.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τις «Αγριες Μέλισσες»:

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ