Τι απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik

Τι απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αιφνιδιάστηκε από τους δημοσιογράφους που περίμεναν την παραγωγή του GNTM, μετά τον ημιτελικό στο Μιλάνο

Η παραγωγή του GNTM επέστρεψε, το Σάββατο, από το Μιλάνο όπου γυρίστηκε ο ημιτελικός του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας που προβάλλεται στο Star.

Αρκετοί δημοσιογράφοι περίμεναν τους συντελεστές στο αεροδρόμιο, αιφνιδιάζοντας την ομάδα από την υποδοχή. Στις δηλώσεις τους ήταν όλοι φειδωλοί και, πιο πολύ από όλους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θέλησε να αποφύγει τις αδιάκριτες ερωτήσεις. «Όλα καλά, περάσαμε τέλεια», δήλωσε αρχικά η κριτής του GNTM.

«Φτάσαμε στην τελική δυάδα;», ρώτησαν το μοντέλο που απέφυγε να απαντήσει ευθέως τόσο σε αυτή όσο και στην επόμενη, κάπως πιο προσωπική ερώτηση: όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα ο Snik από το Μιλάνο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκρίθηκε χαμογελώντας: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα. Το GNTM πέρασε υπέροχα στο Μιλάνο και θα έχουμε ένα υπέροχο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Σας φιλώ γλυκά».

Η επίμαχη φωτογραφία του Snik, που φαίνεται πως συνέπεσε χρονικά με το μοντέλο στο Μιλάνο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή. lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ