Στέλλα Σαμιώτη : Η πιο όμορφη γυμνάστρια της χώρας, είναι από την Κρήτη

Στέλλα Σαμιώτη : Η πιο όμορφη γυμνάστρια της χώρας, είναι από την Κρήτη

Η 22χρονη φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ και δασκάλα water ski και windsurf θα σε κάνει να λατρέψεις τις ελληνικές θάλασσες.

H Στέλλα Σαμνιώτη είναι από το Ηράκλειο Κρήτης αλλά αυτήν την περίοδο μένει στην Αθήνα λόγω σπουδών, στην Γυμναστική Ακαδημία ενώ παράλληλα εργάζεται σε πρακτορείο μοντέλων. Επίσης είναι δασκάλα water ski και windsurf αφού λατρεύει τις  ελληνικές θάλασσες.Ωστόσο έντονη είναι η δραστηριότητά της στο Instagram.

H Στέλλα Σαμνιώτη είναι το αγαπημένο μοντέλο από την Κρήτη και άφησε πολύ όμορφες εικόνες της από την συμμετοχή της πέρυσι στο «Greece’s Next Top Model».

https://youtu.be/6HSMxdxg1pU

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο GNTM η Στέλλα είχε εκμυστηρευτεί και ένα απίστευτο περιστατικό που είχε ζήσει, όταν ληστής της επιτέθηκε την ώρα που βρισκόταν μπροστά από την είσοδο του σπιτιού της στην Αθήνα. Η άμεση αντίδρασή της ήταν εκείνη που απέτρεψε τον ληστή αφού όταν της επιτέθηκε, η γυμνάστρια ανταπέδωσε τα χτυπήματα και ο δράστης έγινε … λούης!

Το καλοκαίρι στην αγαπημένη της Χερσόνησο στην Κρήτη, όπου δουλεύει τόσο στο γραφείο όσο και -πλέον- ως δασκάλα water ski και windsurf στην επιχείρηση θαλάσσιων sport του θείου της, που βρίσκεται εντός γνωστής αλυσίδας πεντάστερων ξενοδοχείων.

«Από τα επτά μου κάνω κάθε μέρα jet ski, water ski και windsurf. Δεν αντέχω να περάσει μέρα χωρίς να κάνω κάτι. Η σχέση μου με το νερό είναι, θα μπορούσε να πει κανείς, η πιο σταθερή της ζωής μου». Και το χειμώνα, που είναι στην Αθήνα λόγω σπουδών, κάνοντας σε κάθε ευκαιρία (και με κάθε θερμοκρασία) water ski στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Αυτό, άλλωστε, είναι το μοναδικό πράγμα που ήθελε να κάνει ποτέ στην ζωή της η καλομαθημένη κόρη του χειρούργου οδοντιάτρου και της στρατιωτικού με το βαμμένο ροζ παιδικό δωμάτιο και την εσάνς πριγκίπισσας. Εξού και τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, όπου πλέον έχει πάρει ειδίκευση στο θαλάσσιο σκι (και προσεχώς στο sports management), ήταν η μοναδική σχολή που δήλωσε στο μηχανογραφικό της.

Εντυπωσιακή ήταν και η φωτογράφισή της για το palyboy.

https://youtu.be/JkaIxbsCmlM

Θαυμάστε την

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ