Ο οδηγός του φλερτ: Πώς προσεγγίζεις μία γυναίκα

Ο οδηγός του φλερτ: Πώς προσεγγίζεις μία γυναίκα

Οι άνθρωποι διαφέρουν και πάντα θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις στον κανόνα. Από την άλλη, ένας μπούσουλας πάντα χρειάζεται.

Δυσκολεύεσαι να φλερτάρεις μία γυναίκα, σε καταλαβαίνουμε. Ίσως έχεις δοκιμάσει να το παίξεις ντροπαλός, απόμακρος, ευαίσθητος, άλφα μέηλ ή να έχεις υιοθετήσει διάφορες περσόνες προσπαθώντας να προσαρμοστείς στα γούστα της. Το βασικό (και κλισέ) που θα σου πούμε είναι να είσαι ο εαυτός σου και να δοκιμάσεις αυτά τα τρικ.

Γύρνα το παιχνίδι

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συνηθίζεται στο φλερτ είναι ο άντρας να προσπαθεί να πείσει την γυναίκα ότι είναι άξιος της προσοχής της.

Χαζομάρες. Είναι δουλειά και των δύο να αποδείξουν ότι αξίζει να γνωριστούν μεταξύ τους. Οπότε, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αντιστρέψεις τα δεδομένα και να «πουλήσεις» τον εαυτό σου. Είσαι και εσύ τρόπαιο και η κοπέλα που φλερτάρεις οφείλει κι εκείνη με τη σειρά της να κερδίσει.

Πώς θα το κάνεις: είναι σημαντικό να της «πετάξεις το μπαλάκι». Αφού παρουσιάσεις εσύ τον εαυτό σου, άρχισε να προετοιμάζεις τη συζήτηση έτσι ώστε να παρουσιάσει και εκείνη τον δικό της. Πες τι εκτιμάς εσύ σε μία γυναίκα και παρατήρησε αν θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων· αν θα προσπαθήσει δηλαδή να σε πείσει ότι την περιγράφουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι ένας εύκολος και ευγενικός τρόπος να δείξεις αυτοπεποίθηση και να διαπιστώσεις αν ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει.

Δεν τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς

Η ζωή θα γίνει κάπως ευκολότερη αν αποδεχτείς ότι είναι δύσκολη. Και μόλις καταφέρεις να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά, το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνεις αρκετά πιο ελκυστικός. Σκέψου πόσο ελκυστικοί είναι οι άνθρωποι που αυτοσαρκάζονται και δεν δίνουν δεκάρα για τη γνώμη των άλλων. Άφησε τις αναστολές σου απ’ έξω και εκτός από τα επιτεύγματά σου, μίλα και για τις ντροπιαστικές στιγμές σου.

Πώς θα το κάνεις: Κοίταξε, δεν υπάρχει ακριβής τρόπος για να δείξεις ότι δεν τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς· αυτό θα φανεί στην κουβέντα. Για παράδειγμα, αν κάνεις λάθος και σε διορθώσει, μην κρατήσεις αμυντική στάση, αιφνιδίασέ την. Φέρσου σχεδόν σαν να μην το άκουσες λέγοντας ένα ειλικρινές «πράγματι» και συνέχισε ατάραχος αυτό που έλεγες.

Πες αυτό που σκέφτεσαι

Μην λες αυτό που θέλει να ακούσει η άλλη γιατί (μάντεψε) δε θέλει να ακούσει μόνο λόγια που την επιβεβαιώνουν και κομπλιμέντα –αυτό είναι βαρετό. Μην προσαρμόζεις τον χαρακτήρα σου στα δεδομένα των άλλων.

Πώς θα το κάνεις: Έστω ότι σε ρωτάει «Πότε θα τα πούμε;». Αν απαντήσεις «όποτε θες εσύ» είναι αρκετά πιθανό να ακουστεί λιγάκι περίεργο –έχεις και εσύ πρόγραμμα να ακολουθήσεις, και δουλειές να διεκπαιρεώσεις. Παρομοίως υποθέτουμε ότι κι εσένα αντίστοιχα θα σε ξενέρωνε να σου απαντούσε «όποτε θέλεις εσύ». Απάντησε ειλικρινά λοιπόν, δηλαδή οτί μπορείς μετά τις 7 γιατί πας γυμναστήριο. Γίνεται και πιο ενδιαφέρον το φλερτ έτσι.

Παρατήρησε

Είναι σημαντικό να δείχνεις ότι την προσέχεις. Μία γυναίκα θα περιποιηθεί λίγο περισσότερο τον εαυτό της από έναν άντρα πριν το ραντεβού. Άσε τα «είσαι πολύ όμορφη σήμερα» και πες κάτι πιο συγκεκριμένο. Πες της ότι της πάνε τα σκουλαρίκια που φοράει ή ότι το κραγιόν που επέλεξε την κάνει πολύ σέξι. Κι αν δεν έχει βαφτεί, ακόμα καλύτερα, πες της ότι σου αρέσει πολύ το φυσικό λουκ στις γυναίκες.

Πώς θα το κάνεις: οφείλεις να είσαι ειλικρινής και παρατηρητικός. Δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να φοράει το ραντεβού σου και πώς ήρθε στυλιζαρισμένη. Αν φοράει ψηλοκάβαλο παντελόνι, και σου αρέσει, πες της ότι της ταιριάζει γιατί τονίζει τη μέση της. Βεβαίως, ούτε στο δικό σου μυαλό μπορούμε να μπούμε, δεν ξέρουμε αν σου αρέσουν τα ψηλοκάβαλα παντελόνια. Οπότε, βρες κάτι που όντως σου αρέσει και πες το.

Πείραξέ την

Το πείραγμα είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού, επιβάλλεται θα λέγαμε. Προφανώς δεν θα γίνεις ο κακεντρεχής τύπος που κάνει προσβλητικά αστεία. Θα την πειράξεις τόσο όσο να νιώσει άνετα και με τη γλώσσα του σώματος σου να δείχνεις ότι έχεις καλές προθέσεις.

Πώς θα το κάνεις: Πέρα από το να την κοιτάς στα μάτια όταν το λες και ίσως να την αγγίζεις διακριτικά, δεν πρέπει να γίνεις προσβλητικός. Για παράδειγμα, μπορείς να πεις ότι δεν σου αρέσουν οι κοκκινομάλες, αλλά ότι εκείνης της ταιριάζει. Ή αν πήγατε στο μέρος που συμφωνήσατε, αλλά κατά βάση πρότεινε εκείνη, να την πειράξεις για την πρότασή της. Γενικά όμως, πρέπει να προσέχεις πολύ να μη γίνεις προσβλητικός. Σε κανέναν δεν αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ