Στα χωρίσματα διάσημο ζευγάρι του Hollywood

Στα χωρίσματα διάσημο ζευγάρι του Hollywood

«Βόμβα» στον λαμπερό κόσμο του Hollywood.

Σαν «βόμβα» έσκασε στα αμερικάνικα ειδησεογραφικά γραφεία, η είδηση πως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz αποφάσισε να χωρίσει. Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του TMZ, ο ηθοποιός Justin Hartley κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Chrishell Stause, μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου. Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «This is Us» επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές για να χωρίσει επίσημα από τη σύντροφό του και ηθοποιό της σαπουνόπερας «Days of Our Lives».

Το περίεργο είναι ότι το ζευγάρι έκανε κοινές εμφανίσεις μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα και οι δυο τους φαίνονταν ότι τα πήγαιναν μια χαρά. Ο Justin και η Chrishell δεν είχαν παιδιά μαζί, οπότε δεν θα έχουν να λύσουν και θέματα επιμέλειας. Με νέο δημοσίευμα, πάντως, το TMZ αποκαλύπτει πως τα χαρτιά κατατέθηκαν τον Ιούλιο του 2019, ξαφνιάζοντας ακόμη περισσότερο τον κόσμο με αυτή την είδηση.

Ο γοητευτικός ηθοποιός στην κατάθεσή του δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε διατροφή στη σύζυγό του, αλλά ούτε και τα έξοδα του δικηγόρου της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ