Με αυτό τον τρόπο θα τον «τελειώσεις» χωρίς να τον ακουμπήσεις καθόλου

Και θα τον κάνεις αιώνια δικό σου


Με αυτό τον τρόπο θα τον «τελειώσεις» χωρίς να τον ακουμπήσεις καθόλου | to10.gr

Οι περισσότεροι νομίζουν πως για να έρθει κάποιος σε οργασμό πρέπει να ερεθιστεί η περιοχή των γεννητικών του οργάνων, είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα. Αυτό σαφέστατα και ισχύει, αλλά ο οργασμός μπορεί να επιτευχθεί και με άλλου είδους διεγέρσεις, όπως αυτή που θα περιγράψουμε παρακάτω.

Αν λοιπόν θέλεις να προσφέρεις μια εντελώς ξεχωριστή εμπειρία στον σύντροφό σου τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ερεθίσεις την σπονδυλική του στήλη από την κορυφή έως και τη βάση της.

Σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!

Ο τρόπος; Με μαλακά αισθησιακά φιλιά, ελαφρά φυσήματα και κινήσεις της γλώσσας σου σπόνδυλο-σπόνδυλο θα τον κάνεις αρχικά να ανατριχιάσει ολόκληρος και στη συνέχεια να ερεθιστεί έντονα.

Αν προσθέσεις τα δάχτυλά σου και με μαλακές κινήσεις κάνεις κύκλους γύρω γύρω από κάθε κόκκαλο της σπονδυλικής του στήλης το πιθανότερο είναι μέχρι να φτάσεις στη βάση της εκείνος να έχει έρθει σε οργασμό.

Δεν θα έχεις ακουμπήσει καθόλου το πέος του – δεν ξέρουμε μήπως δεν έχει αντέξει και το έχει ακουμπήσει εκείνος – όμως όλη η διαδικασία θα έχει επιτευχθεί από τη διέγερση της σπονδυλικής του στήλης και θα του έχει προσφέρει μια απογειωτική και ανεπανάληπτη εμπειρία.

Πηγή: marieclaire.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Κόμπε Μπράιαντ: Οι 10 στιγμές μιας μυθικής καριέρας (vids)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο