Νίτα Κούζμινα : Ακόμη κι αυτή έριξες βρε θηρίο Ντρογκμπά; (pics)

Νίτα Κούζμινα : Ακόμη κι αυτή έριξες βρε θηρίο Ντρογκμπά; (pics)

Η άκρως εντυπωσιακή Νίτα Κούζμινα κράμα Ρωσίας και Ινδίας, φέρεται να βρίσκεται μεταξύ των κατακτήσεων του άλλοτε αστέρα της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι γνωστός για τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο, όμως αυτή τη φορά οι επιδόσεις του ξεπέρασαν κάθε όριο! Σύμφωνα με φήμες, o 39χρονος πλέον Ιβοριανός επιθετικός που εξακολουθεί να αγωνίζεται Phoenix Rising FC, κατάφερε να ρίξει ακόμη και τη Νίτα Κούζμινα!

Η εκρηκτική Ρωσίδα που έχει μια σχέση λατρείας με το γυμναστήριο, θεωρείται από τις «βασίλισσες» του Instagram των social media γενικότερα. Μόνο στο Instagram οι followers της ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο με τα like και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή σε κάθε ανάρτηση.

Η Νίτα έχει πατέρα Ρώσο και Ινδή μητέρα και έτσι ακριβώς εξηγείται αυτή η απείρου κάλλους εμφάνισή της!

Παρά το γεγονός ότι η φύση στάθηκε απλόχερη μαζί της, δεν απέφυγε τις αισθητικές παρεμβάσεις, με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με όταν ήταν νεότερη.
Όπως δηλαδή είχε πρωτοεμφανιστεί στο ευρύ κοινό πριν κάποια χρόνια όταν συμμετείχε σε τηλεοπτικό ριάλιτι της Ρωσίας. Τότε η Νίτα είχε κάνει το μεγάλο «μπαμ» αποκτώντας μεγάλη δημοσιότητα καθώς όλοι είχαν μείνει άφωνοι με τα κάλλη της.

Πάντως ακόμη κι αν άλλαξε εντυπωσιακά σε σχέση με παλιά, άπαντες λένε ότι αυτό έγινε προς το πολύ καλύτερο! Οσο για τη φημολογία που τη θέλει να συνδέεται ερωτικά με τον άλλοτε αστέρα της Τσέλσι, δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και διαψευσθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ