Καλό Μεσημεράκι: Άφωνος ο παρουσιαστής με το τηλεφώνημα που δέχτηκε – Ποιος ήταν στην άλλη γραμμή;

Καλό Μεσημεράκι: Άφωνος ο παρουσιαστής με το τηλεφώνημα που δέχτηκε – Ποιος ήταν στην άλλη γραμμή;

Παραλίγο να του... πέσει το σαγόνι

Ακόμη ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχτηκε ο παρουσιαστής της εκπομπής, «Καλό μεσημεράκι». Ποιος ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής και έμεινε άφωνος στον αέρα; Ήταν ένας τραγουδιστής, που πρόσφατα μονοπώλησε το ενδιαφέρον με φημολογούμενη σχέση του.

Πλέον έχει καθιερωθεί, καθημερινά ο Νίκος Μουτσινάς να δέχεται ξαφνικά τηλεφωνήματα στην εκπομπή του, από διάφορα γνωστά ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz. Σήμερα, ωστόσο ποιον θέλησε να τον καλέσει στον αέρα;

Συγκεκριμένα, ο Νίνο ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και τους άφησε όλους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν συνηθίζει τέτοιου είδους κινήσεις και προτιμά να κρατάει χαμηλό προφίλ από το χώρο της showniz.

Ο τραγουδιστής αφού καλησπέρισε τον Νίκο Μουτσινά και το κοινό στο πλατό, μεταξύ άλλων συγχάρηκε τον παρουσιαστή για την επιτυχία του, ενώ είπε πως θα εμφανιστεί στο «Καλό μεσημεράκι» όταν θα έχει, όπως είπε, κάτι να πει.

Ο Νίκος Μουτσινάς κάθε φορά στην εκπομπή του μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Όπως την φορά που μπήκε μέσα στο πλατό πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ