H Duffy «σπάει» την σιωπή της μετά το ποστ βιασμού

H Duffy «σπάει» την σιωπή της μετά το ποστ βιασμού

Τι ανέφερε η τραγουδίστρια;

H γνωστή τραγουδίστρια Duffy «σπάει» την σιωπή της μετά το ποστ βιασμού, που έγινε viral σε όλα τα social media. Τι ανέφερε η τραγουδίστρια; Δείτε το μήνυμα που θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της.

Η νεαρή τραγουδίστρια, έπειτα από την μεγάλη της επιτυχία με το 2008 με το τραγούδι Mercy, έβγαλε το άλμπουμ Rockferry, ενώ δύο χρόνια αργότερα προχώρησε και στο Endlessly.

Μετά την συγκλονιστική της αποκάλυψη για τον λόγο που αποχώρησε από τον μουσικό χώρο, η ίδια θέλησε να κάνει ακόμα μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό και να μιλήσει με τους φανς της.

H Duffy «σπάει» την σιωπή της μετά το ποστ βιασμού – Τι δημοσίευσε;

Η ίδια έστειλε ένα μήνυμα στον ραδιοφωνικό παραγωγό του Radio 2, Dj, Jo Whiley γράφοντας, «Γεια σου Jo, εύχομαι να είσαι καλά και να παραμένεις ασφαλής. Θα ήθελα να σου στείλω ένα κομμάτι προκειμένου να το παίξεις στο ραδιόφωνο, αν σου αρέσει φυσικά. Πιθανόν να έχεις διαβάσει τα όσα έγραψα πριν μερικές εβδομάδες. Νιώθω ότι απελευθερώθηκα. Προσπάθησα να μιλήσω για τα όσα βίωσα σε μια συνέντευξη αλλά τελικά είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι πίστευα.

Γι’ αυτό θα συνεχίσω να ενημερώνω τον κόσμο γράφοντας τις σκέψεις μου. Η εταιρεία μου και κανένας άλλος δεν γνωρίζει ότι το κάνω αυτό. Δεν θα ενοχληθούν όμως γιατί είναι αξιαγάπητοι. Λοιπόν αυτό είναι το τραγούδι και λέγεται ‘Something Beautiful’. Σου το στέλνω για να το παίξεις στο κοινό αν πιστεύεις ότι αυτό θα τους κάνει να αισθανθούν καλύτερα. Δεν έχω σκοπό να το κυκλοφορήσω, απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να κρατήσει συντροφιά σε όσους βρίσκονται σε καραντίνα”.

Τι είχε αναφέρει η Duffy για τον βιασμό της;

Χαρακτηριστικά η ίδια, ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αφήνοντας τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό, «Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες. Επιβίωσα όμως, αλλά μου πήρε καιρό να συνέλθω. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω μέσα από την καρδιά μου, όταν η καρδιά μου είναι πια σπασμένη. Και με το χρόνο έγινα καλύτερα. Τις επόμενες εβδομάδες θα αναρτήσω μια συνέντευξη κι αν έχετε ερωτήσεις θα σας τις απαντήσω. Χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ, Duffy».

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τραγουδίστρια μοιράζεται λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή που της προκάλεσαν «τραύμα». Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε «ανοιχτά» για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ