Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών «αποσύρεται» για να μπει στις ένοπλες δυνάμεις

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών «αποσύρεται» για να μπει στις ένοπλες δυνάμεις

Δείτε τι την οδήγησε σε αυτή την απόφαση

Κατά καιρούς, αρκετές είναι οι πορνοστάρ που έχουν βγει δημόσια και έχουν μιλήσει για τη «βρωμιά» και τη δυσκολία του επαγγέλματος.

Τώρα ήταν η σειρά της Vienna Rose, η οποία μέσω twitter, ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως αποσύρεται από το χώρο του πορνό, καθώς δεν θέλει να ανήκει σε έναν τομέα της βιομηχανίας του θεάματος, όπου αμείβονται τα καθάρματα, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Η 20χρονη Αμερικανίδα μάλιστα, έκανε έκκληση σε γυναίκες και άντρες που σκέφτονται να ασχοληθούν με το πορνό, να μην το κάνουν για καλό δικό τους.

Σύμφωνα με όσα λέει η Rose, ξεκίνησε την καριέρα της το 2017, παίρνοντας 1.000 δολάρια ανά σκηνή. Από τότε τα λεφτά «έπεσαν», καθώς η βιομηχανία του πορνό περνά κρίση λόγω του ελεύθερου υλικού που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αλλά και των ερασιτεχνών που τους «κλέβουν» τη δουλειά. Επίσης, η Αμερικανίδα ανέφερε, πως οι ατζέντηδες την κακοποιούσαν τόσο στα γυρίσματα, όσο και εκτός από αυτά.

Πλέον η Rose μαζεύει λεφτά, αποκλειστικά από συνδρομητές των βίντεο της, για να πραγματοποιήσει το νέο της όνειρο. Να καταταγεί στις αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις, εκεί που βρίσκεται και ο αδερφός της. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να αφαιρέσει τα τατουάζ που έχει πάνω της, ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Δείτε φωτογραφίες της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ