Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ξεγύμνωμα στο γήπεδο, ξεγύμνωμα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Τα πάντα όλα...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκάνδαλο με ροζ βίντεο της κόρης του Φίγκο, διαψεύδει η οικογένεια

Σάλος έχει προκληθεί από τις φήμες που θέλουν την κόρη του Λουίς Φίγκο να έχει αναρτήσει άσεμνο βίντεο σε ιδιαίτερες στιγμές της. Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν είναι αυτή που απεικονίζεται στο βίντεο.

Σκάνδαλο με ροζ βίντεο της κόρης του Φίγκο, διαψεύδει η οικογένεια | to10.gr

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα στο διαδίκτυο με την κόρη του Λουίς Φίγκο, Ντανιέλα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν διαρρεύσει ορισμένες καυτές φωτογραφίες και βίντεο. Η 18χρονη κόρη του παλαίμαχου Πορτογάλου άσου, ξεκαθάρισε ότι το ανάρμοστο βίντεο που κυκλοφόρησε είναι ψεύτικο και πως σε καμία περίπτωση δεν είναι εκείνη που απεικονίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ίδιο πράττει και η οικογένεια Φίγκο, θέλοντας να απαλλάξει τη 18χρονη Ντανιέλα από το συμβάν. Η Ντανιέλα Φίγκο δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την ανάρτηση, ούτε πώς ανάρμοστες φωτογραφίες της και βίντεο εμφανίστηκαν σε εφαρμογές τόσο στο Ιnstagram, όσο και στο WhatsApp. Όπως ανέφερε η ίδια, μία άλλη κοπέλα προσποιήθηκε πως είναι εκείνη, με συνέπεια να προκληθεί όλη αυτή η αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Πρόσφατα υπήρξαν ανάρμοστες φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram και στο WhatsApp μιας κοπέλας που ισχυρίζεται ότι είμαι εγώ. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι όλοι καταλαβαίνουν πως αυτές οι εικόνες είναι ψεύτικες και πως αλήθεια δεν είμαι εγώ!!! Πραγματικά δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που έχει γίνει και είναι λυπηρό να βλέπεις κάποιους ανθρώπους που αρέσκονται στο να δημιουργούν τέτοιες λανθασμένες δηλώσεις για εικόνες και βίντεο κάποιου που δεν γνωρίζουν καν».

https://www.instagram.com/p/BdtFtBTHgt3/?taken-by=danielasfigo

Παρακάτω, ακολουθούν ορισμένες αναρτήσεις από την αν μη τι άλλο εντυπωσιακή 18χρονη κόρη του Λουίς Φίγκο.