Αστάνα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-2: Επίδειξη δύναμης για τους Κροάτες και τώρα… ΑΕΚ

Αστάνα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-2: Επίδειξη δύναμης για τους Κροάτες και τώρα… ΑΕΚ

Μετά το 4-0 του πρώτου ματς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε με 2-0 και στη ρεβάνς την Αστάνα και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τρίτο γύρο του Champions League όπου την περιμένει η ΑΕΚ.

Το 4-0 του ματς στο Μάξιμιρ είχε μετατρέψει σε τυπική υπόθεση τη σημερινή ρεβάνς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Αστάνα, ωστόσο οι Κροάτες δεν έδειξαν έλεος. Νίκησαν με 2-0 και στο Καζακστάν και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον τρίτο γύρο του Champions League όπου τους περιμένει η ΑΕΚ.

Το σκορ άνοιξε στο 24′ με γκολ του Έμρελι που είχε και τη βοήθεια της τύχης.  Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Ντιναμό έφτασε και στο 0-2 στο 89′ με κοντινό πλασέ του Μάριν. Πλέον οι Κροάτες ετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, την ερχόμενη Τρίτη (8/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία σε όλα: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλεξανδρόπουλος – Με οψιόν 4.000.000 €, έρχεται και υπογράφει

Αστάνα: Τσόντριτς, Τομάσεβιτς, Βορογκόβσκι, Αμάνοβιτς (41’ Ντοσμαγκαμπέτοβ), Μαρότσκιν, Τομάσοβ (46’ Γιόβαντσιτς), Εμπόνγκ, Χοβνανισιάν, Λόντσαρ, Αϊμπέτοβ (69’ Αστάνοβ), Προκοπένκο (46’ Ντερμπό)

Νντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαραμί, Σ. Ριστόβσκι, Γ. Σούταλο (68’ Μπερνάουερ), Μιχαϊλιτσένκο, Μίσιτις (79’ Λούκανιτς), Σπίκιτς, Σούσιτς, Λιούμπισιτς (78’ Μπατούρινα), Έμρελι (78’ Ντμίρτς) και Πέτκοβιτς (68’ Μαρίν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ