Εκπληξη από την Ολλανδία για την ΑΕΚ

Εκπληξη από την Ολλανδία για την ΑΕΚ

Ποιον στόπερ φέρεται να τσεκάρει η ΑΕΚ. Τι λέει η Ενωση.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται εδώ και καιρό η ΑΕΚ. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, με τους Ολλανδούς να μπλέκουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σε νέα μεταγραφική ιστορία.

Τι αναφέρουν στην Ολλανδία; Πως η ΑΕΚ έχει σημειωμένο στο μπλοκάκι της το όνομα του Αντρέ Ραμάλιο Σίλβα. Του στόπερ που βγάζει το… ψωμί του στην Αϊντχόφεν. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της «Eindhovens Dagblad / AD Sportwereld», Ρικ Έλφρινκ, πάει ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, κάνοντας λόγο για επικείμενη «κιτρινόμαυρη» πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» για Μπαλτάκο: «Να διερευνηθεί ποινικά – Στη θέση του θα είχα παραιτηθεί από την ΕΠΟ»

«Η ΑΕΚ θέλει τον αμυντικό, Ραμάλιο της PSV Αϊντχόφεν και θα κάνει πρόταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσφορά μπορεί να είναι στα 3 εκατ. ευρώ και θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών τις επόμενες ημέρες», τονίζουν οι Ολλανδοί.

Ο Ραμάλιο έχει γεννηθεί στη Βραζιλία και έχει κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο. Ανήκει στην PSV από το 2021 και έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2024. Τη σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ένα από τα βασικά γρανάζια της ολλανδικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έχει περάσει από τις Μπάγερ Λεβερκούζεν (28 συμμετοχές), Μάιντζ (20 συμμετοχές) και Σάλτσμπουργκ (240 συμμετοχές, 20 γκολ). Μάλιστα, στον σύλλογο της Αυστρίας υπήρξε συμπαίκτης με τον νυν κιτρινόμαυρο, Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Πάντως, από το στρατόπεδο της ΑΕΚ έσπευσαν να διαψεύσουν το ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Αϊντχόφεν.

Δείτε τον Ραμάλιο εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ