Ολυμπιακός: Δυνατό φιλικό κόντρα στη Ρέιντζερς στη Σκωτία

Ολυμπιακός: Δυνατό φιλικό κόντρα στη Ρέιντζερς στη Σκωτία

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (26/07, 21:45) στο «Άιμπροξ», τη Ρέιντζερς σε μια υψηλού επιπέδου φιλική αναμέτρηση.

Έτοιμος για ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τη Ρέιντζερς στη Γλασκώβη (26/07, 21:45), στο πιο δυνατό τεστ μέχρι στιγμής του καλοκαιριού.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την πρώτη της ευρωπαϊκή υποχρέωση για τα προκριματικά του Europa League κόντρα στην ηττημένη του ζευγαριού Σερβέτ-Γκενκ, ταξίδεψε στη Σκωτία για το παιχνίδι με τη Ρέιντζερς, έναν αγώνα που θα βοηθήσει τον Ισπανό τεχνικό να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: «Χτύπησε» ξανά ο Μέσι, με 2 γκολ σε 22 λεπτά (vids)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συμπεριέλαβε κανονικά τον νεοαποκτηθέντα Νικολάς Φρέιρε στους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν για τη Γλασκώβη. Μάλιστα, ο Αργεντινός αμυντικός έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους Ερυθρόλευκους το πρωί της Τρίτης, με τον Ισπανό τεχνικό να τον καλωσορίζει και να τον παρουσιάζει στην υπόλοιπη ομάδα.

Στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο και οι δύο Καμαρά του Ολυμπιακού. Ο Μάντι επέστρεψε από τη Ρόμα και πλέον είναι καλά και έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής, για να είναι έτοιμος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ενώ ο Μαρτίνεθ δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη και στον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος επίσης θα αγωνιστεί πιθανότατα και στα δύο ματς.

Εκτός του αγώνα με τη Ρέιντζερς θα μείνει ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο οποίος έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Αλλά το πλάνο είναι ο Νοτιοκορεάτης να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Νόριτς και για αυτόν τον λόγο ταξίδεψε με την ομάδα. Στο τσάρτερ και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος δήλωσε διαθέσιμος και για τα δύο ματς (κόντρα σε Ρέιντζερς και Νόριτς).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Ουσ. Μπα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βρουσάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ