Σενάριο για Φέινγκολντ και Ολυμπιακό στο Ισραήλ – Ποιος είναι ο νεαρός μπακ

Σενάριο για Φέινγκολντ και Ολυμπιακό στο Ισραήλ – Ποιος είναι ο νεαρός μπακ

Την περίπτωση του 18χρονου δεξιού μπακ της Μακάμπι Χάιφα, Ιλάι Φέινγκολντ εμφανίζεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη δεύτερη ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός είναι απολύτως ενεργός στη μεταγραφική αγορά. Και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά. Με τους Ερυθρόλευκους να έχουν διαρκείς επαφές με ατζέντηδες, ποδοσφαιριστές και ομάδες. Να κινούνται με σκοπό να ενισχύσουν το δυναμικό τους. Τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στη Β και τα τμήματα υποδομής. Με τους Ισραηλινούς να βάζουν στο κάδρο των Πειραιωτών ένα από τα μεγάλα ταλέντα του εγχώριου ποδοσφαίρου. Τον Ιλάι Φέινγκολντ.

Οπως προκύπτει από το Ισραήλ, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να ασχολείται με τον 18χρονο (23/08/2004) δεξιό μπακ, διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, με σκοπό να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό του και με πολυετές συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Το άλλο ρόστερ του Ολυμπιακού και τα 25 εκατ. ευρώ στον Ρέντη

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές για την υπόθεση, ωστόσο, το γεγονός ότι ο Φέινγκολντ έχει ήδη μάνατζερ με τον Ντορόν Λάιντνερ, πιθανότατα εξηγεί πολλά για το ενδιαφέρον. Οπως προκύπτει από την πατρίδα του νεαρού αμυντικού, ο ίδιος επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι Χάιφα, στη δεύτερη ομάδα της οποίας αγωνιζόταν έως και πριν από λίγες εβδομάδες. Ετσι, ως ελεύθερος είναι πιθανό η περίπτωσή του να έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες. Οι οποίοι πιθανόν να υπολογίζουν τον ταλαντούχο μπακ για τη δεύτερη ομάδα ή ακόμη και για τα παιχνίδια του Youth League.

O Φέινγκολντ, εμφανίζεται να έχει ρουμανικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει ότι πιθανή απόκτησή του δεν θα αυξήσει τους ξένους στο ρόστερ. Ενα πρόβλημα που είχε προκύψει πέρυσι, μετά την απόκτηση του Λάιντνερ. Οπως αναφέρουν στο Ισραήλ, για την περίπτωσή του φαίνεται ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον και ομάδες από το Βέλγιο και την Ιταλία, ενώ επισημαίνεται πως η Μακάμπι Χάιφα του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ