Τζόκοβιτς: «Η Ολυμπιακή εμπειρία είναι μία από τις πιο ξεχωριστές»

Τζόκοβιτς: «Η Ολυμπιακή εμπειρία είναι μία από τις πιο ξεχωριστές»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τονίζοντας πως είναι πάντα ξεχωριστή εμπειρία, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες παικτών όπως ο Ναδάλ και ο Φέντερερ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκινά αυτό το Σάββατο (24/7) στο Τόκιο την πορεία για το «Golden Slam»! Τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά δηλαδή και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο την ίδια σεζόν.

Ο Σέρβος τενίστας μίλησε για την απουσία αντιπάλων όπως ο Ράφα Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, για τους φιλάθλους, αλλά και φυσικά για τη συμμετοχή του σε αυτό το τεράστιο αθλητικό γεγονός.

Για την απουσία των Ναδάλ-Φέντερερ: «Δεν έχω πολλές εμπειρίες τα τελευταία 15 χρόνια χωρίς τον Ράφα και τον Ρότζερ. Θα είναι περίεργο, αλλά υπάρχουν αρκετοί παίκτες όπως ο Τσιτσιπάς, ο Μεντβέντεφ, υποψήφιοι για να κατακτήσουν μετάλλιο».

Για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είναι προνόμιο να είμαι μέλος της Σερβικής ομάδας στους Αγώνες για τρίτη φορά. Η Ολυμπιακή εμπειρία είναι μία από τις πιο ξεχωριστές. Το να είμαι σε θέση να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και να είμαι μέλος μιας ομάδας μου δίνει πολλή ενέργεια. Το συναίσθημα είναι διαφορετικό. Εκπροσωπώ πάντα τον εαυτό μου, όμως αυτή τη φορά δεν είμαι μόνος μου, το ομαδικό πνεύμα είναι μαζί μου στο γήπεδο. Σου δίνει φτερά για να παίξεις καλύτερα».

Για την κατάσταση του: «Νιώθω πολύ καλά σωματικά και ψυχικά. Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο δυνατό. Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά επικεντρώνομαι μόνο στην επόμενη πρόκληση. Θα μιλήσουμε για την ιστορία αν όλα πάνε καλά στο τέλος του τουρνουά».

Για την απουσία των φιλάθλων: «Είχα αμφιβολίες, αλλά τελικά αποφάσισα να έρθω και είμαι χαρούμενος, γιατί για μένα υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι όμορφα για τους Αγώνες και προσπαθώ να επικεντρωθώ σε αυτά ώστε να εμπνεύσουν το παιχνίδι μου. Οι φίλαθλοι είναι ένας από τους μεγάλους λόγους, για τους οποίους συνέχισα να παίζω σε επαγγελματικό επίπεδο για τόσα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ