Τέιτουμ: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Τέιτουμ: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Ο Τζέισον Τέιτουμ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τονίζοντας πως είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Τον ενθουσιασμό του που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εξέφρασε ο Τζέισον Τέιτουμ, τονίζοντας ότι είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Είμαι ενθουσιασμένος κι έτοιμος. Μετά την παρουσία στο Βέγκας και τη μακρινή πτήση, έχει φτάσει σχεδόν η ώρα και είμαι έτοιμος να ξεκινήσουμε», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ίμε Ουντόκα, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία των Σέλτικς και είναι στο προπονητικό επιτελείο της Team USA:

«Προφανώς και είναι ενθουσιασμένος γι’αυτήν την ευκαιρία, να αποτελεί το νέο προπονητή των Σέλτικς. Έχει κίνητρο και καθοδήγηση. Είμαστε χαρούμενοι και οι δύο. Έχουμε να κάνουμε πρώτα μια δουλειά εδώ και με τους Σέλτικς θα ασχοληθούμε μετά από αυτό».

Για τη δική του συμμετοχή είπε: «Έχω μάθει να μην παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Μένω απλά στη στιγμή και απολαμβάνω το ταξίδι. Απολαμβάνω ότι είμαι μόλις 23 ετών και είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι τιμή. Είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ