Ταεκβοντό: Δύο έφηβοι σόκαραν τα φαβορί

Ταεκβοντό: Δύο έφηβοι σόκαραν τα φαβορί

Έκπληξη στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά ταεκβοντό, με ένα ζευγάρι εφήβων να αποκλείει δύο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ένα ζευγάρι έφηβων «αναστάτωσε» την πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά ταεκβοντό, αποκλείοντας δύο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Συγκεκριμένα, η 17χρονη Αντριάνα Θερέθο Ιγκλέσιας επικράτησε στα προημιτελικά της 34χρονης Κινέζας και κατόχου δύο χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, Γου Τζινγκιού, στα -49κ. (νίκησε με 33-2), δηλώνοντας εκστασιασμένη: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Είναι ένα από τα είδωλά μου, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που την αντιμετώπισα και χαρούμενη που κέρδισα. Απλώς επικεντρώθηκα στον εαυτό μου και πώς θα αγωνιζόμουν. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να κερδίσω έτσι. Αλλά πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν εδώ.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο». Η Ιγκλέσιας δεν αγχώθηκε στα ημιτελικά, απέναντι στην Τουρκάλα Ρουκιγιέ Γιλντιρίμ (39-19) και πλέον ετοιμάζεται για τον τελικό των -49κ., όπου θα αντιμετωπίσει την Πανιπάκ Γονγκατανακίτ από την Ταϊλάνδη.

Την ίδια στιγμή, στην κατηγορία -58κ. Ανδρών, ο 19χρονος Τυνήσιος Μοχάμεντ Χαλίλ Τζεντούμπι, αιφνιδίασε τον Αιθίοπα Σόλομον Ντέμσε στα προημιτελικά (32-9), αποκλείοντας στη συνέχεια και το φαβορί για το χρυσό, Γιανγκ Γιουν από τη Νότια Κορέα 25-19, για να φτάσει στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ