Τα χρειάστηκε αλλά τα κατάφερε η Τσεχία (84-78)

Τα χρειάστηκε αλλά τα κατάφερε η Τσεχία (84-78)

Παρότι βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 22 πόντους, η Τσεχία είδε τη διαφορά της να μειώνεται επικίνδυνα, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στο Ιράν με 84-78, κάνοντας έτσι ποδαρικό με το δεξί.

Πρεμιέρα με το δεξί για την Τσεχία στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, καθώς κατάφερε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με νίκη απέναντι στο Ιράν, επικρατώντας με 84-78.

Παρότι βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 22 πόντους, η Τσεχία είδε τη διαφορά της να μειώνεται επικίνδυνα, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να φτάσει στη νίκη, κάνοντας έτσι ποδαρικό στη διοργάνωση με το δεξί.

Η μικρή διαφορά ωστόσο, ίσως αποδειχθεί και μοιραία για την ομάδα του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, καθώς δεν της δίνει μεγάλες πιθανότητες για το ένα εισιτήριο των καλύτερων τρίτων, καθώς βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, κάτι που σημαίνει πως το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο.

16 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε ο Πάτρικ Άουντα, 14 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ ο Μπλέικ Σιλμπ, ενώ από 11 και 6 είχαν οι Βέσελι και Σατοράνσκι, με τον τελευταίο ωστόσο να πραγματοποιεί μία κακή εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 2/14 σουτ!

Δεκάλεπτα: 19-25, 30-46, 46-67, 78-84.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ