Κολέ: «Πρέπει να έχεις συνέπεια για να νικήσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι»

Κολέ: «Πρέπει να έχεις συνέπεια για να νικήσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι»

Ο Βενσάν Κολέ μίλησε για τη νίκη της Γαλλίας επί των ΗΠΑ, τονίζοντας πως η συνέπεια στην επίθεση και η άμυνα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Η Γαλλία πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, επικρατώντας των Ηνωμένων Πολιτειών με σκορ 83-76.

Οι «τρικολόρ», σύμφωνα με τον προπονητή τους, Βενσάν Κολέ, χτύπησαν τις ΗΠΑ κοντά στο καλάθι και έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, με τον Γάλλο τεχνικό να τονίζει πως αν δεν δείξεις συνέπεια δεν μπορείς να νικήσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Βενσάν Κολέ:

Για το τι έδωσε τη νίκη: «Το inside παιχνίδι μας τους δημιούργησε πρόβλημα, ενώ την ίδια ώρα ο Έβαν (Φουρνιέ) ευστόχησε σε μεγάλα σουτ. Προκειμένου να κάνεις τέτοιο ματς πρέπει να έχεις συνέπεια και να έχεις παίκτες οι οποίοι να μπορούν να πάρουν τέτοια σουτ. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα το κατάλαβε αυτό και έπαιξε και για τον Φουρνιέ».

Για το αμυντικό κομμάτι: «Η Αμερική πέτυχε πολλά καλάθια στο ανοικτό γήπεδο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου οι οποίοι δεν επέτρεψαν περισσότερα στη συνέχεια.

Καταφέραμε να τους σταματήσουμε και να περιορίσουμε το παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Συνήθως δεν δίνω credits αλλά τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Πλέον κοιτάζουμε το δεύτερο ματς το οποίο είναι και το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ