Μαυρομμάτης: «Δεν πήγε ο αγώνας όπως θα ήθελα, να προκριθώ πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Μαυρομμάτης: «Δεν πήγε ο αγώνας όπως θα ήθελα, να προκριθώ πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Νίκος Μαυρομμάτης μίλησε για την εμπειρία τους στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Νίκος Μαυρομμάτης, που συμμετείχε στο αγώνισμα του σκιτ στην σκοποβολή και κατετάγη στην 20η θέση, μίλησε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την εμπειρία τους στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας σκοποβόλος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την παρουσία του, όμως έστειλε μήνυμα με φόντο το μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έζησα την εμπειρία λίγο στενάχωρα γιατί δεν πήγα όσο καλά πίστευα ότι θα πάω. Αλλά όταν βρίσκεσαι στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, πάντα το απολαμβάνεις γιατί έχεις καταφέρει να βρεθείς εκεί. Ήταν φοβερή εμπειρία, έφτασε στο τέλος της χωρίς να καταφέρω να προκριθώ στον τελικό. Παρά το γεγονός ότι έδωσα το 100%.

Δεν πήγε ο αγώνας για κάποιον λόγο έτσι όπως θα ήθελα.

Θα κρατήσω την πολύ καλή οργάνωση της ελληνικής ομάδας και όλη την εμπειρία των Ολυμπιακών αγώνων που ήταν δύσκολη. Ήταν οι δεύτεροι Ολυμπιακοί για εμένα. Έχω ζήσει Ολυμπιακούς και με κορωνοϊό και χωρίς κορωνοϊό και η φετινή διοργάνωση ήταν κάπως δύσκολη.

Αυτή την στιγμή με γεμίζει με απογοήτευση η παρουσία μου αλλά θα μου δώσει μεγαλύτερη δύναμη στο μέλλον να σηκωθώ και να παλέψω ακόμη πιο δυνατά και να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για την επόμενη διοργάνωση τον επόμενο Ολυμπιακό κύκλο. Να πάρω πάλι την πρόκριση.

Είναι σημαντικό ότι βρέθηκα για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Στόχος μου είναι πάντα ο τελικός και τα μετάλλια. Θα συνεχίσω να το κυνηγάω μέχρι να το πετύχω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ