Κυρίδου/Μπούρμπου: «Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε»

Κυρίδου/Μπούρμπου: «Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε»

Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου πήραν την πρόκριση στον τελικό της δικώπου, πραγματοποιώντας μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ, με τις δύο Ελληνίδες να δηλώνουν πως ακόμα δεν έχουν πιστέψει όσα πέτυχαν.

Οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό της δικώπου, στην Ολυμπιακή ρεγκάτα κωπηλασίας του Τόκιο, κάνοντας μία συγκλονιστική κούρσα στην 1η ημιτελική σειρά και ένα απίστευτο φίνις για να περάσουν από τέταρτες… πρώτες στα τελευταία μέτρα.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έκαναν μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ με 6:48.70, το οποίο όμως κατέρριψαν λίγα λεπτά αργότερα οι πρώτες της δεύτερης ημιτελικής σειράς Γκρέις Πρέντεργγκαστ και Κέρι Γκόουλερ από τη Νέα Ζηλανδια, με 6:47.41.

«Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε! Όσο βλέπαμε ότι πλησιάζουμε τις βάρκες που προπορεύονταν, τόσο βγάζαμε ενέργεια», δήλωσαν ασθμαίνοντας ακόμη από την προσπάθεια οι Μαρίδα Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου στη Μεικτή Ζώνης.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες θα αγωνιστούν στον τελικό της δικώπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/7) στις 3:30 ώρα Ελλάδας, με στόχο το βάθρο, το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο στην Ιστορία της ελληνικής γυναικείας κωπηλασίας, μετά από αυτό των Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών το 2012 στο Λονδίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ