Πογκμπά για Μπάιλς: «Μόνο όταν φροντίζεις τον εαυτό σου, προοδεύεις στη ζωή. Μπάιλς GOAT»

Πογκμπά για Μπάιλς: «Μόνο όταν φροντίζεις τον εαυτό σου, προοδεύεις στη ζωή. Μπάιλς GOAT»

Η Σιμόν Μπάιλς αποχώρησε και από το ομαδικό της ενόργανης γυμναστικής και από το ατομικό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επικαλούμενη κακή ψυχολογική κατάσταση, με τον Πολ Πογκμπά να στηρίζει την απόφασή της.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο το 2016, Σιμόν Μπάιλς, έπειτα από την αποχώρησή της από το ομαδικό της ενόργανης γυμναστικής, δήλωσε πως δεν θα συμμετάσχει ούτε στο σύνθετο ατομικό. Οι λόγοι αυτής της αποχώρησης όπως η ίδια αποκάλυψε ήταν πως, προέχει η ψυχική υγεία της. Η απόφασή της αυτή, έχει σοκάρει τον αθλητικό κόσμο καθώς όλοι περίμεναν πως θα διαπρέψει και πάλι, όπως στο Ρίο.

«Πήρα την απόφαση να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου, υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή πέρα από την γυμναστική. Δυστυχώς συνέβη σε αυτό το στάδιο, γιατί ήθελα αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να πάνε λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι θα το βλέπω μέρα με την ημέρα και θα δούμε πώς θα πάει», δήλωσε η διάσημη αθλήτρια.

Πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού έχουν εκφράσει την συμπαράστασή τους στη Μπάιλς, και μεταξύ αυτών και ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος άσος σε ανάρτησή του στο Twitter εξήρε την Μπάιλς αποκαλώντας την « GOAT », και λέγοντας πως έιναι σημαντικό να φροντίζει κανείς και τα δύο (σ.σ και την σωματική αλλά και την ψυχική υγεία), γιατί έχει ακμάζει κανείς στην ζωή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ