«Απερίγραπτη χαρά, συγκινηθήκαμε πάρα πολύ» – Τι λέει στο ΜEGA ο πατέρας του Ντούσκου

«Απερίγραπτη χαρά, συγκινηθήκαμε πάρα πολύ» – Τι λέει στο ΜEGA ο πατέρας του Ντούσκου

Ο 24χρονος κωπηλάτης, Στέφανος Ντούσκος από τα Γιάννενα κέρδισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ο πατέρας του μίλησε για την τεράστια επιτυχία του.

Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ και έφερε την πρώτη σπουδαία επιτυχία για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο πατέρας του Έλληνα πρωταθλητή, Βασίλης Ντούσκος, μίλησε στην «Kοινωνία Ώρα ΜEGA» για τη σπουδαία στιγμή του γιού του. «Απερίγραπτη η χαρά μας, δεν το πιστεύαμε κι εμείς. Το πάλευε από καιρό. Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ» δήλωσε ο κ. Ντούσκος. Όπως είπε, μετά τον αγώνα μίλησε για λίγο στο τηλέφωνο με τον γιό του, ο οποίος ήταν πολύ χαρούμενος.

«Έχουμε κόσμο από το πρωί στο σπίτι, πολλά τηλέφωνα» σημείωσε ο πατέρας του έλληνα ολυμπιονίκη και αναφέρθηκε στους αγώνες του γιού του.

«Η καθημερινότητα του ήταν στο Σχοινία. ‘’Εσώκλειστος’’. Πέντε ώρες προπόνηση το πρωί, τέσσερις το απόγευμα.Αρκετές φορές είχε αισθανθεί κουρασμένος. Αρκετές οι πίκρες και οι χαρές. Έτσι είναι στον πρωταθλητισμό. Εμείς προσπαθούσαμε να στηρίξουμε» τόνισε.

«Ευχαριστούμε τον θεό για τη βοήθεια που έδωσε στο παιδί μας» πρόσθεσε με νόημα ο Βασίλης Ντούσκος.

«Παιδί χαμηλών τόνων και αγωνιστής» – Πώς περιγράφουν τον Στέφανο Ντούσκο στο MEGA οι συμπατριώτες του

«Τα Ιωάννινα δεν έχουν κοιμηθεί καθόλου. Δεν έχουν σταματήσει τα τηλέφωνα. Είναι μέρα χαράς και για την πόλη και για την κωπηλασία. Ο Στέφανος Ντούσκος είναι ο πέμπτος χρυσός Ολυμπιονίκης που προέρχεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Μάρθα Παλαιοπάνου.
Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του ο Στέφανος Ντούσκος, μίλησε για τον χρυσό ολυμπιονίκη.

«14 ετών ξεκίνησε. Τον κερδίσαμε από τον στίβο. Αγκάλιασε την κωπηλασία, την αγάπησε, μέχρι να γίνει χρυσός Ολυμπιονίκης» σημείωσε. «Του αξίζει το χρυσό γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια» πρόσθεσε.

Όπως είπε ο Στέφανος Ντούσκος ξεχώρισε για το ήθος του. «Είναι παιδί χαμηλών τόνων και αγωνιστής. Αν βάλει κάτι στόχο θα βάλει τα αδύνατα δυνατά να τα καταφέρει» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ