Η Μπέντσιτς χρυσή Ολυμπιονίκης στο τένις

Η Μπέντσιτς χρυσή Ολυμπιονίκης στο τένις

Η Μπελίντα Μπέντσιτς ήταν η νικήτρια στο αγώνα του χρυσού μεταλλίου στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις, καθώς επικράτησε με 2-1 σετ της Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Η Μπελίντα Μπέντσιτς ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ολυμπιακό τουρνουά του μονού των γυναικών, καθώς νίκησε με 2-1 σετ την Μαρκέτα Βοντρούσοβα και χάρισε το χρυσό μετάλλιο στην Ελβετία.

Το νούμερο δώδεκα της παγκόσμιας κατάταξης έδωσε μάχη δυόμιση ωρών για να υπερβεί το εμπόδιο που ύψωσε η Τσέχα συναθλήτριά της.

To παιχνίδι ήταν συναρπαστικό στο πρώτο σετ, το οποίο κρίθηκε στα δώδεκα γκέιμ. Η Μπέντσιτς ήταν μπροστά με 6-5 και χτύπησε στο σερβίς της αντιπάλου της την κατάλληλη στιγμή. Η Ελβετίδα έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 1-0 στα σετ, σε 59 λεπτά.

Η κατάσταση ήταν διαφορετική στο δεύτερο σετ, με την Βοντρούσοβα να κυριαρχεί,  να κάνει δύο μπρέικ και να κατακτά το σετ με 6-2, σε 39 λεπτά.

Το χρυσό μετάλλιο κρίθηκε στο τρίτο σετ, εκεί όπου είχαμε συνολικά πέντε μπρέικ. Η Μπέντσιτς τελικά ήταν αυτή που στάθηκε πιο ικανή και πήρε το σετ με 6-3 σε 52 λεπτά, για να στεφθεί για πρώτη φορά Ολυμπιονίκης στην καριέρα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ