Ταξιδεύει για Τόκιο η Πλατανιώτη

Ταξιδεύει για Τόκιο η Πλατανιώτη

Στο Τόκιο ώστε να προσπαθήσει να αγωνιστεί θα βρεθεί η Ευαγγελία Πλατανιώτη, με την αθλήτρια και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να περιμένουν να μάθουν την απάντηση των διοργανωτών.

Την ύστατη προσπάθεια, προκειμένου να επιτραπεί στην Ευαγγελία Πλατανιώτη η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καταβάλλει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή του αθλήματος στο Τόκιο, είχε δύο αρνητικά PCR test και ταξιδεύει ήδη για την ιαπωνική πρωτεύουσα. Προκειμένου πάντως να αγωνιστεί, θα πρέπει να της δώσουν το «πράσινο φως» οι διοργανωτές, με βάση το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζουν.

Η ενημέρωση της ΕΟΕ αναφέρει: «Για το Τόκιο ταξιδεύει η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά τα αρνητικά τεστ για τον κορονοϊό που έκανε στην Αθήνα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί».

Σημειώνεται ότι οι αγώνες της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Τόκιο αρχίζουν αύριο το μεσημέρι (2/8, 13:30 ώρα Ελλάδας), με τον προκριματικό του ντουέτου, όπου η Πλατανιώτη επρόκειτο να αγωνιστεί μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου. Αν τελικά δεν της επιτραπεί η συμμετοχή, η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού δεν υπάρχει αναπληρωματική. Αντίθετα, το ομαδικό θα μετάσχει κανονικά, ακόμη και χωρίς την Πλατανιώτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ