Στεφανίδη – «Είμαι εδώ για να σπάσω το ατομικό και το πανελλήνιο ρεκόρ» (vid)

Στεφανίδη – «Είμαι εδώ για να σπάσω το ατομικό και το πανελλήνιο ρεκόρ» (vid)

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο το 2016 στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε για την συμμετοχή της στο Τόκιο και για την προσδοκία της για μία καλύτερη επίδοση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέχει από το 2017 το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4.91 μέτρα στο άλμα επί κοντώ και η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι παραπάνω από δέλεαρ για την ίδια. Η διάκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, με άλμα στα 4.85 μέτρα, ήταν και αυτό που της έδωσε και το χρυσό μετάλλιο, συμπληρώνοντας την τότε Ελληνική αποστολή με 6 μετάλλια.

Στους φετινούς Αγώνες, η Στεφανίδη, μοιάζει αποφασισμένη να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ και να πετύχει μία ακόμη καλύτερη επίδοση τόσο σε ατομικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

«Είμαι εδώ όχι για να κάνω ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά ίσως και μία μεγαλύτερη επίδοση. Σαφώς υπάρχει ένα έξτρα άγχος της υπεράσπισης του τίτλου, όμως, περισσότερο αυτό που έχω είναι ανυπομονησία», δήλωσε η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια.Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέχει όχι μόνο το πανελλήνιο ρεκόρ αλλά και την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα για το 2021 με άλμα στα 4.8ο μέτρα, ενώ η αντίστοιχη στον κόσμο για την φετινή χρονιά ανήκει στην Αμερικανίδα, Κέιτ Ναζότ στα 4.95 μέτρα.

Στο Τόκιο, ωστόσο, δεν είναι μόνο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκείνη που επιθυμεί διακαώς το μετάλλιο και το πιο υψηλό σκαλί στο βάθρο. Εκτός από την Στεφανίδη και τη Ναζότ, είναι και η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα (με 4.91 μέτρα), η οποία θέλει να κατακτήσει το χρυσό, καθώς μαζί με τις προαναφερθείσες, βρίσκεται και εκείνη σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Από την άλλη, η Σάντι Μόρις, ενώ δεν είναι στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση των προηγούμενων ετών, θέλει να κατακτήσει μία θέση στο βάθρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ