Ισπανία – ΗΠΑ 81-95 – Την οδήγησε στα ημιτελικά ο «καυτός» Ντουράντ

Ισπανία – ΗΠΑ 81-95 – Την οδήγησε στα ημιτελικά ο «καυτός» Ντουράντ

Ένας εκπληκτικός Κέβιν Ντουράντ πέτυχε 29 πόντους και οδήγησε την Team USA στα ημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά του Τόκιο, με νίκη 95-81 επί της Ισπανίας.

Οι ΗΠΑ δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Κέβιν Ντουράντ πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την έστειλε στα ημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά του Τόκιο με νίκη 95-81 επί της Ισπανίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς έμοιαζε υπνωτισμένη και μουδιασμένη, χάνωντας πολλά σουτ από την περιφέρεια, την ίδια στιγμή που οι Ισπανοί κυριαρχούσαν στα ριμπάουντ.

Το προβάδισμα επτά πόντων που πήρε οι Team USA εξνεμίστηκε ταχύτατα και οι Ισπανοί πέρασαν μπροστά με δέκα, 39-29, χάρη στους περιφερειακούς τους και την παρουσία του Ερνανγκόμεθ στο ζωγραφιστό που προστάτευε τη ρακέτα.

Στο δεύτερο μέρος οι χρυσοί Ολυμπιονίκες του Ριο σοβαρεύτηκαν και με ηγέτη τον Κέβιν Ντουράντ δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Η «Φούρια Ρόχα» πάλευε κυρίως με τον Ρίκι Ρούμπιο, που σημείωσε 38 πόντους, δεν είχε όμως πολλούς συμπαραστάτες κι έτσι η Ισπανία έμεινε εκτός της ζώνης των μεταλλίων

Σημεία κλειδιά στο παιχνίδι ήταν τα κλεψίματα (14-3), οι ασίστ (28-12), τα λάθη (9-17) στα οποία κυριάρχησαν οι νικητές.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 43-43, 63-69, 81-95

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ