Βλάχος – «Νιώσαμε ότι ο κόσμος μας είδε και πανηγύρισε μαζί μας» (Vid)

Βλάχος – «Νιώσαμε ότι ο κόσμος μας είδε και πανηγύρισε μαζί μας» (Vid)

Η Εθνική ομάδα πόλο επέστρεψε στην Ελλάδα και ο προπονητής της Θοδωρής Βλάχος, μίλησε για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και την υποδοχή του κόσμου.

Ενθουσιασμένος απο την υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος» δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Πόλο, Θοδωρής Βλάχος.

Ο πρωτομάστορας της ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο τόνισε πως δεν περίμενε τόσο κόσμο κατά την επιστροφή της ομάδας από την Ιαπωνία ενώ στάθηκε στην πορεία έως και τον τελικό. Συνάμα επεσήμανε πως άπαντες στην ομάδα ένοιωθαν την στήριξη του κόσμου, έστω και από μακριά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος:

«Μας ξέρανε πολύ λίγοι Έλληνες. Τώρα μας ξέρουν πολλοί περισσότεροι , δεν είμαστε μπάσκετ ούτε ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλο πράγμα να έρχεται κάποιος και να σου λέει μπράβο αγόρι μου συγχαρητήρια.

Είναι όνειρο να καταφέρουμε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Να πάρουμε ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες. Νομίζω τα τελευταία χρόνια υπάρχει συνέπεια, η ομάδα αυτή είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Τα παιδιά το άξιζαν, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι.

Πριν πάμε στο Τόκιο θέλαμε να πάμε βήμα βήμα για να χαρούμε τους αγώνες , ήρθε όμως η μια νίκη μετά την άλλη και έτσι… τρώγοντας άνοιξε η όρεξη μας. Είχα την αίσθηση ότι αυτή την φορά θα τα καταφέρναμε να πάρουμε μετάλλιο, ήταν η τέταρτη απόπειρά μας να φτάσουμε στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης και ο θεός μας έδωσε την χαρά να συμβεί αυτό σε μια Ολυμπιάδα.

Ήταν απίστευτο. Νιώσαμε ότι ο κόσμος μας είδε και πανηγύρισε μαζί μας. Που να φανταστούμε όμως ότι θα γυρίσουμε πίσω και θα έχουμε τόσα άτομα να μας περιμένουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ