Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στην ΕΠΟ να μην πάρουν προπονητή και να ορίσουν μια ειδική επιτροπή για τον πάγκο της Εθνικής. Τι, όχι;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπαχ – «Σύντομα η απόφαση για την συμμετοχή της άρσης βαρών και της πυγμαχίας το 2024»

Και τα δύο αθλήματα αντιμετωπίζουν προβλήματα διακυβέρνησης και η συμμετοχή τους στους επόμενους Θερινούς Αγώνες είναι σε κίνδυνο.

Μπαχ – «Σύντομα η απόφαση για την συμμετοχή της άρσης βαρών και της πυγμαχίας το 2024» | to10.gr

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) θα αποφασίσει το συντομότερο δυνατό για το εάν η πυγμαχία και η άρση βαρών θα είναι στους Αγώνες του Παρισιού 2024, όπως δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε αρκετά ανήσυχοι γιατί σε αυτές τις δύο ομοσπονδίες υπάρχουν προβλήματα χρηστής διακυβέρνησης και γι’αυτό τα παρακολουθούμε επί του παρόντος πολύ στενά», δήλωσε ο Μπαχ στη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe. «Θα πάρουμε μια απόφαση το συντομότερο δυνατό προς το συμφέρον των αθλητών».

Και τα δύο αθλήματα αντιμετωπίζουν προβλήματα διακυβέρνησης και η συμμετοχή τους στους επόμενους Θερινούς Αγώνες είναι σε κίνδυνο.

Τον περασμένο μήνα, μια ανεξάρτητη έρευνα που ανατέθηκε από τη διεθνή ομοσπονδία της πυγμαχίας (AIBA) αποκάλυψε ότι υπήρχε σύστημα χειραγώγησης αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Σχετικά με την άρση βαρών, ο Μπαχ είπε νωρίτερα φέτος ότι «όσον αφορά τη χρηστή διακυβέρνηση, νομίζω ότι πρέπει ακόμα να δούμε μια αλλαγή κουλτούρας σε αυτή τη διεθνή ομοσπονδία».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από