Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στις 24/7 ξεκινά η δράση, στις 26 η τελετή έναρξης στον Σηκουάνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στις 24/7 ξεκινά η δράση, στις 26 η τελετή έναρξης στον Σηκουάνα

Το πλήρες χρονοδιάγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου όπως ανακοινώθηκε από την ΔΟΕ.

Τρία αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, το ποδόσφαιρο, με επτά τοποθεσίες σε όλη τη Γαλλία, το χάντμπολ στη Λιλ και το ράγκμπι στο Stade de France, θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου 2024, δύο ημέρες πριν από την τελετή έναρξης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η οργανωτική επιτροπή (Cojo ).

Το εκτελεστικό συμβούλιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) επικύρωσε σήμερα το ημερολόγιο των αγώνων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που θα γίνουν σε δύο χρόνια.
Θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου, συγκεκριμένα, και θα ολοκληρωθούν στις 11 Αυγούστου.

Η τελετή έναρξης στον Σηκουάνα έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου και καμία εκδήλωση δεν έχει προγραμματιστεί για εκείνο το απόγευμα, ανέφερε η οργανωτική επιτροπή «Παρίσι-2024» σε δελτίο τύπου.

Εκτός από την έναρξη των αθλημάτων δύο μέρες νωρίτερα, που συνηθίζεται για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να σημειωθούν και κάποιες προσαρμογές.
Για παράδειγμα, όλοι οι τελικοί των κολυμβητικών αγώνων στην Arena Paris La Défense στη Ναντέρ, και εκείνοι του στίβου που έχουν προγραμματιστεί στο Stade de France, θα πραγματοποιηθούν το βράδυ.
Οι τελικοί χόκεϊ επί χόρτου, χάντμπολ, μπιτς βόλεϊ, βόλεϊ, μπάσκετ και υδατοσφαίρισης γυναικών και ανδρών θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 8 Αυγούστου έως την Κυριακή 11 Αυγούστου,.

Προς το παρόν, μόνο η πρώτη φάση φάση των αγώνων μπάσκετ δεν έχει ακόμη καθορισμένη τοποθεσία μετά την εγκατάλειψη του Hall 6 του Parc des Expositions de Versailles. Οι διοργανωτές αναζητούν μια νέα τοποθεσία. Το τελικό πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ