Λεκλέρ – Φερστάπεν: Όταν έβγαζαν ο ένας τον άλλον εκτός πίστας σε αγώνα καρτ (vid)

Λεκλέρ – Φερστάπεν: Όταν έβγαζαν ο ένας τον άλλον εκτός πίστας σε αγώνα καρτ (vid)

Πρόκειται για μια μάχη που φαίνεται πως θα κρατήσει μέχρι τέλους στη φετινή σεζόν της Formula 1. Ωστόσο η «βεντέτα» ανάμεσα σε Σαρλ Λεκλέρ και Μαξ Φερστάπεν κρατάει χρόνια...

Μετά από χρόνια η Ferrari δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Formula 1, καθώς τα δείγματα των δύο πρώτων αγώνων της φετινής σεζόν είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Στο Μπαχρέιν ο Σαρλ Λεκλέρ ήταν ο μεγάλος νικητής, ξεκινώντας έτσι τη σεζόν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ στη Σαουδική Αραβία ο Μονεγάσκος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Μαξ Φερστάπεν σε μια συγκλονιστική μάχη ανάμεσα στους δύο νεαρούς πιλότους.

Μία μάχη η οποία ωστόσο δεν αποτελεί… νέο για τους γνώστες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Διότι οι δυο τους έχουν εδώ και χρόνια μια… άτυπη κόντρα η οποία είχε ξεκινήσει το 2012 σε έναν αγώνα go kart!

Πιο συγκεκριμένα, τότε ο Μονεγάσκος είχε «πετάξει» εκτός πίστας τον Ολλανδό, ο οποίος όμως αντέδρασε και με τη σειρά του τον χτύπησε με το καρτ.

Ο Φερστάπεν αποχώρησε από την πίστα έχοντας έντονα παράπονα. «Αυτό που έκανε ήταν άδικο», ανέφερε ο Ολλανδός.

Από την άλλη ο Λεκλέρ φάνηκε πιο χαλαρός και απλώς δήλωσε πως ήταν ένα ατύχημα. Για την ιστορία, και οι δύο αποβλήθηκαν από τον αγώνα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ