Έκλεισε με νίκη το μίτινγκ στο Μονακό ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων ο Χρήστου

Έκλεισε με νίκη το μίτινγκ στο Μονακό ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων ο Χρήστου

Ο Απόστολος Χρήστου ολοκλήρωσε με νίκη την παρουσία του στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης στο Μονακό δύο μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με ακόμη μία νίκη, καθώς και μία δεύτερη θέση, ολοκλήρωσε ο Απόστολος Χρήστου την παρουσία του στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης της σειράς «Mare Nostrum», που διεξήχθη στο Μονακό.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, που χθες (1/6) είχε επικρατήσει στα 100μ. ύπτιο, πρώτευσε σήμερα και στον τελικό των 50μ. ύπτιο με χρόνο 24.79, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στα 200μ. ύπτιο, όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 1:57.62, πίσω από τον Νοτιοκορεάτη Τζουχό Λι (1:56.40).

Διαβάστε επίσης: H UEFA έχει 4 διασυλλογικές διοργανώσεις – 2 κατέκτησε ο Ολυμπιακός και σκοπεύει να επανέλθει

Ο Χρήστου έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου, που αρχίζει σε δύο εβδομάδες, και για τον ίδιο αποτελεί έναν ενδιάμεσο στόχο, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στις άλλες ελληνικές συμμετοχές της 2ης και τελευταίας ημέρας των αγώνων στο Μονακό, ο Απόστολος Παπαστάμος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 400μ. μικτή ατομική με χρόνο 4:20.05 (4:32.52 στον πρωινό προκριματικό), ο Στέργιος Μπίλας ήταν τέταρτος στον τελικό των 50μ. πεταλούδα με 23.68 και ο Τάσος Κούγκουλος επίσης τέταρτος στα 50μ. ύπτιο με 25.34.

Ο Κούγκουλος συμμετείχε επίσης στον “ μικρό” τελικό των 100μ. πεταλούδα, όπου τερμάτισε έκτος με 54.99, έχοντας όμως σημειώσει σαφώς καλύτερο χρόνο στον προκριματικό (53.68), όπου κατετάγη 11ος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ