«Χρυσός» ο Παπαστάμος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έκλεισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Χρυσός» ο Παπαστάμος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έκλεισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Απόστολος Παπαστάμος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 400μ. μικτή ατομική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης και εξασφάλισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Πρωταθλητής Ευρώπης με πανελλήνιο ρεκόρ και όριο για το Παρίσι ο συγκλονιστικός Απόστολος Παπαστάμος. Την κούρσα της ζωής του έκανε στον τελικό των 400μ. μικτή ατομική, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Βελιγραδίου.

Ο Ελληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 4:10.83, κατέρριψε μετά από πέντε χρόνια το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ και ταυτόχρονα έπιασε το όριο για το Παρίσι, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός στην τέταρτη θέση παγκοσμίως για τον μήνα Μάιο (pic)

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στον τελικό και ο Δανιήλ Γιουρτζίδης, ο οποίος τερμάτισε τετάρτος με 4:16.64, που συνιστά ατομικό ρεκόρ.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ