Βραζιλία : Ξεκινάει το πρωτάθλημα στις 9 Αυγούστου

Βραζιλία : Ξεκινάει το πρωτάθλημα στις 9 Αυγούστου

Μπορεί στην Βραζιλία, ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού να παραμένει υψηλός, ωστόσο, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, στις 9 Αυγούστου.

Η Βραζιλία ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται, μετά την ανακοίνωση της πρώτης ημέρας αγώνων του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, το «Brasileirao» θα κάνει την πρώτη σέντρα στις 9 Αυγούστου, παρότι ο ημερήσιος αριθμός νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού, είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Μάλιστα, το τελευταίο 24ωρο, διαγνώστηκαν 42.619 νέα κρούσματα και 1220 νέοι θάνατοι από τον ιό. Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει την απόφαση της διοργανώτριας αρχής, η οποία σκέφτεται να γίνουν οι αγώνες με την παρουσία κόσμου.

Παρότι έχουν διαγνωσθεί 1,7 εκ. κρούσματα μόνο στην Λατινική Αμερική (!), το σενάριο για παρουσία κόσμου στις κερκίδες, είναι υπαρκτό. Επίσης, οι ομάδες που εδρεύουν σε περιοχές που είναι σε καραντίνα, έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν έδρα, ώστε να υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 9 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 24 Φεβρουαρίου του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ