Μπενφίκα : Ο Ζεσούς θέλει τον Καβάνι

Μπενφίκα : Ο Ζεσούς θέλει τον Καβάνι

Ο Ζόρζε Ζέσους είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα και ο Έντινσον Καβάνι είναι η πρώτη του επιλογή για την επίθεση.

Ο Ζόρζε Ζέσους θεωρείται προπονητής της Μπενφίκα, καθώς τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μιλήσει με την διοίκηση για τις μεταγραφικές κινήσεις του που θέλει να γίνουν και μέσα σε αυτές είναι το όνομα του Έντινσον Καβάνι.

Ο 65χρονος προπονητής θα επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια και θέλει να κάνει τους «αετούς» και πάλι ανταγωνιστικούς. Το όνομα που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είναι αυτό του Έντινσον Καβάνι. Ο 33χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Παρι Σεν Ζερμέν και ο Ζέσους τον θέλει στην Μπενφίκα για την ενίσχυση της επίθεσης.

Ο Ουρουγουανός φορ έχει να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετές προτάσεις, καθώς για τον ίδιο, ενδιαφέρονται οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Νάπολι, Νιούκαστλ και Μπόκα Τζούνιορς. Στο Παρίσι, πραγματοποίησε 301 συμμετοχές με 200 τέρματα στο παλμάρε του ενώ είχε και 43 ασίστ. Ακόμα, κατέκτησε έξι πρωταθλήματα Γαλλίας, τέσσερα κύπελλα, πέντε Λιγκ Καπ και επτά Σούπερ Καπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ