Ο Μπέκαμ ζητάει… υπομονή στους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι (pic)

Ο Μπέκαμ ζητάει… υπομονή στους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι (pic)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βλέπει την Ίντερ Μαϊάμι να «σπάει» το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να ζητήσει υπομονή.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να ιδρύσει τον δικό του σύλλογο, στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι. Το όνομα αυτής της ομάδας, είναι Ίντερ Μαϊάμι και από τις αρχές του 2020, αγωνίζεται στο MLS. Ωστόσο το ξεκίνημα δεν είναι και το καλύτερο.

Συγκεκριμένα, η αμερικάνικη ομάδα μετράει πέντε ήττες στα ισάριθμα, πρώτα παιχνίδια της ιστορίας. Αυτό, αποτελεί ένα αρνητικό ρεκόρ για το πρωτάθλημα της Αμερικής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν νεύρα από τους οπαδούς της. Για αυτό τον λόγο, τοποθετήθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πήρε θέση μέσω των social media, έπειτα από την νέα ήττα της ομάδας του από την Νιου Γιορκ Σίτι (1-0). Αναλυτικά, είπε: «Μερικές φορές ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να παίρνεις μια ανάσα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ, η LaLiga και η Premier League δεν φτιάχτηκαν μέσα σε μια μέρα… Οι ομάδες, οι παίκτες και οι σύλλογοι θέλουν να λάμπουν, όμως όταν το κάνουν, θα φαίνονται τόσο μακρινές πλέον οι άσχημες στιγμές. Είναι σημαντικό να βλέπουμε τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους εκπληκτικούς οπαδούς μας. Η υπομονή είναι αρετή…».

Sometimes the road is long and u need to take a breather .. Manchester United , Real Madrid , La Liga and the…

Δημοσιεύτηκε από David Beckham στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ