«Χρυσώνει» τον Λουτσέσκου η Ντιναμό Κιέβου

«Χρυσώνει» τον Λουτσέσκου η Ντιναμό Κιέβου

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους πάγκους και η Ντιναμό Κιέβου του προσφέρει... «χρυσάφι».

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι ανενεργός από το 2019, όταν απομακρύνθηκε από τον πάγκο της εθνικής Τουρκίας. Αρκετοί έλεγαν ότι ο έμπειρος προπονητής θα σταματήσει την καριέρα του, αφού βρίσκεται στο 74ο έτος της ηλικίας. Ο ίδιος, κατάφερε να τους διαψεύσει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να επιστρέψει στην Ουκρανία, αυτή την φορά για τον πάγκο της Ντιναμό Κιέβου. Δεν μόνο το γεγονός, ότι σε αυτή την ηλικία, ο Λουτσέσκου ετοιμάζεται για μία νέα πρόκληση, αλλά και το συμβόλαιο το οποίο θα υπογράψει. Συγκεκριμένα, ο ουκρανικός σύλλογος προσφέρει 2+1 χρόνια συνεργασίας στον 74χρονο με απολαβές που αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η προηγούμενη θητεία του στην χώρα, ήταν για χάρη της Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην οποία έμεινε για 12 χρόνια. Συνολικά είδε 535 αγώνες από τον πάγκο της Σαχτάρ και μέτρησε 364 νίκες, 83 ισοπαλίες και 88 ήττες. Αυτή θα είναι 14η ομάδα της τεράστιας πορείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ