Προπονείται με την Λέιτον Όριεντ ο Τουρέ (pic)

Προπονείται με την Λέιτον Όριεντ ο Τουρέ (pic)

Ο Γιάγια Τουρέ προπονείται με την Λέιτον Όριεντ ώστε να παραμείνει σε καλή κατάσταση για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους οπαδούς της Λέιτον Όριεντ, το πρωί της Παρασκευής (24/07). Όπως έκανε γνωστό, ο αγγλικός σύλλογος, ο Γιάγια Τουρέ έχει ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, ποιες είναι οι προθέσεις του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού.

Ο 37χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την QD Huanghai της Κίνας και είναι χωρίς ομάδα από τον Γενάρη. Ο ίδιος, δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ο λόγος που προπονείται είναι για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Αφρικανός χαφ αναζητεί τον 10ο σύλλογο τον οποίο θα «υπηρετήσει», με την αγγλική ομάδα να είναι (ίσως) μέσα στις επιλογές του. Πάντως, αυτή την στιγμή, απλώς κάνει προπόνηση και τίποτα περισσότερο ή πιο προχωρημένο. Με τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές θητείες. Η πρώτη ήταν το 2006/07, όπου κατέκτησε το νταμπλ ενώ την δεύτερη φορά, έμεινε για έξι μήνες, το 2018. Εκτός από την ελληνική ομάδα, έπαιξε και με τα χρώματα των Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ